The Chicago Funk boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
€9.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €9950,-
 • Duur
  1 x 60-75 óf 2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Earth, Wind & Fire Tribute / Soul / Disco

Wil jij tributeband The Chicago Funk boeken op jouw party of event?  The Chicago Funk is een band die voldoet aan 3 elementen. De liefde voor de oude soul, disco en motown muziek zit hun in hun AARD. De Show is een wervelWIND aan hits die voorbij komen. En last but not least zal dit feestje bij iedereen het disco vlammetje doen ontwaken.

The Chicago Funk boeken

Het zijn rasmuzikanten. Ieder met hun eigen feeling en verhaal, en de voorliefde voor Earth Wind and Fire. Dat was de gedachte van het team van  StagePro Productions en Amerikaanse Creative Director David A Tobin. David A Tobin, is zelf artiest, en al jaren een creative director voor tal van grote motown en disco voorstellingen wereldwijd. Samen hebben ze een weergaloos team van muzikanten gevonden die exact diezelfde voorliefde voor deze wereldberoemde band hadden. De authentieke Earth, Wind & Fire sound was prioriteit 1. Want het moest een “Tribute to “zijn en geen persiflage of soundmix act.

Tributeband boeken

Kleding, danspasjes, highlights in de muziek alles moet kloppen. En hoe meer het creatieve team hier mee bezig was, hoe gedrevener de muzikanten werden om deze Tribute act tot in de perfectie en met de juiste groove neer te zetten.  “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan” dat is het uitganspunt van deze Tribute band. “The Show must be American Big” zei David A Tobin tegen zijn muzikanten. En samen hebben ze ook alles op alles gezet om de juiste sound, tot in de perfectie, eruit te halen.

Boekingen van The Chicago Funk

Earth Wind and Fire staat bekend om de hoge noten van Phillip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. Deze kenmerkende stemmen moesten blijven en eer aangedaan worden. Die stemmen werden gevonden in de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en David Goncalves. The next step, The band…. Al snel werd een waanzinnige band samengesteld.

The Tribute… Battle of the Bands

Dat bracht Earth,Wind & Fires – The Mighty Elements Band® tot een 2e plaats mee het SBS6 tv programma “ The Tribute – Battle of the Bands. De band scoorde vooral hoge ogen bij het publiek. Tv zenders in binnen- en buitenland alsmede casino resorts in Las Vegas hebben al hun interesse getoond. Trek je 70’s en 80’s outfit uit de kast en laat je meenemen op deze muzikale Tribute sensatie. Naar “Fantasy, Boogie Wonderland, In the Stone, After The Love has Gone en wereldhit September”. Vanwege problemen met rechten over de gebruikte bandnaam werd direct na het tv-programma de naam omgedoopt in The Chicago Funk.

Direct The Chicago Funk boeken? Klik hier voor boekingen van The Chicago Funk

The Chicago Funk boeken

€9.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Chicago Funk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow 1 x 60-75 óf 2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage8 personenEarth, Wind & Fire Tribute / Soul / Disco€9950,-

Vergelijkbare artiesten

€5.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand