The Chicago Funk boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
€9.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €9950,-
 • Duur
  1 x 60-75 óf 2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Earth, Wind & Fire Tribute / Soul / Disco

Wil jij The Chicago Funk boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Chicago Funk. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Chicago Funk is een band die voldoet aan 3 elementen. De liefde voor de oude soul, disco en motown muziek zit hun in hun AARD. De Show is een wervelWIND aan hits die voorbij komen. En last but not least zal dit feestje bij iedereen het disco vlammetje doen ontwaken.

Biografie The Chicago Funk

Het zijn rasmuzikanten. Ieder met hun eigen feeling en verhaal, en de voorliefde voor Earth Wind and Fire. Dat was de gedachte van het team van  StagePro Productions en Amerikaanse Creative Director David A Tobin. David A Tobin, is zelf artiest, en al jaren een creative director voor tal van grote motown en disco voorstellingen wereldwijd. Samen hebben ze een weergaloos team van muzikanten gevonden die exact diezelfde voorliefde voor deze wereldberoemde band hadden. De authentieke Earth, Wind & Fire sound was prioriteit 1. Want het moest een “Tribute to “zijn en geen persiflage of soundmix act.

Tributeband boeken

Kleding, danspasjes, highlights in de muziek alles moet kloppen. En hoe meer het creatieve team hier mee bezig was, hoe gedrevener de muzikanten werden om deze Tribute act tot in de perfectie en met de juiste groove neer te zetten.  “Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan” dat is het uitganspunt van deze Tribute band. “The Show must be American Big” zei David A Tobin tegen zijn muzikanten. En samen hebben ze ook alles op alles gezet om de juiste sound, tot in de perfectie, eruit te halen.

Boekingen van The Chicago Funk

Earth Wind and Fire staat bekend om de hoge noten van Phillip Bailey, het warme geluid van Maurice White en de herkenbare stem van Ralph Johnson. Deze kenmerkende stemmen moesten blijven en eer aangedaan worden. Die stemmen werden gevonden in de Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en David Goncalves. The next step, The band…. Al snel werd een waanzinnige band samengesteld.

The Tribute… Battle of the Bands

Dat bracht Earth,Wind & Fires – The Mighty Elements Band® tot een 2e plaats mee het SBS6 tv programma “ The Tribute – Battle of the Bands. De band scoorde vooral hoge ogen bij het publiek. Tv zenders in binnen- en buitenland alsmede casino resorts in Las Vegas hebben al hun interesse getoond. Trek je 70’s en 80’s outfit uit de kast en laat je meenemen op deze muzikale Tribute sensatie. Naar “Fantasy, Boogie Wonderland, In the Stone, After The Love has Gone en wereldhit September”. Vanwege problemen met rechten over de gebruikte bandnaam werd direct na het tv-programma de naam omgedoopt in The Chicago Funk.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Chicago Funk kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Chicago Funk wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Chicago Funk wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Chicago Funk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Chicago Funk kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Chicago Funk boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Chicago Funk kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Chicago Funk boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Chicago Funk

The Chicago Funk inhuren

€9.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Chicago Funk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow 1 x 60-75 óf 2 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage8 personenEarth, Wind & Fire Tribute / Soul / Disco€9950,-

Vergelijkbare artiesten

€5.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand