Douglas & Bosco boeken

Bekend van TV: “The Tribute: Battle of the Bands 2024”
€9.950,-

Deel deze artiest:

  • Prijs
    €9950,-
  • Duur
    1 x 60 minuten
  • Geluid
    exclusief, betreft inprikgage
  • Bezetting
    11 personen
  • Soort
    Live bandshow
  • Genre
    Frank Sinatra Tribute

Wil jij Douglas & Bosco boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Douglas & Bosco. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Peter Douglas mag met recht een van ’s werelds beste impersonators genoemd worden. Sinds hij in 1987 de Soundmixshow won met zijn imitatie van Frank Sinatra is hij een veelgevraagd zanger. Zowel in Nederland als ver daarbuiten.

Biografie Douglas & Bosco

Inmiddels timmert Peter Douglas al ruim 35 jaar aan de weg. En is hij nog steeds vol passie met zijn vak bezig. De crooner bracht verschillende albums uit. En zijn wereldhits ‘Stars On Frankie’ en ‘Thank You Frank’ zullen bij velen nog bekend in de oren klinken. Ook de naasten van Sinatra is de vocale gelijkenis niet ontgaan: na Peter’s optreden tijdens de New York Marathon Run in 1996 werd hij door de familie uitgenodigd om de 81e verjaardag van zijn idool mee te maken.

Tributebands boeken

Sinatra bracht Peter letterlijk van New York tot Tokio en alle windstreken daartussen. Zo raakten ook België en Duitsland in de ban van ‘The New Blue Eyes’. Hij trad op in de bekende tv shows van onder andere Rudy Carell, Harald Junke en Carl Dahl, en speelde samen met de beroemde orkesten van Hugo Strasser en Klaus Hallen. Ook zong hij diverse radio- en tv commercials in voor merken als Heineken en Lotto.

Boekingen van Douglas & Bosco

Zijn indrukwekkende carrière heeft Peter Douglas gemaakt tot wat hij vandaag de dag is: een entertainer van de bovenste plank met een schat aan ervaring, een onberispelijk gevoel voor stijl en een dijk van een stem! Dat de koek nog lang niet op is bewijst de crooner door in 2024 samen met het BOSCO jazz & pop orchestra mee te doen aan het SBS6 tv programma ‘The Tribute –Battle Of The Bands’, alwaar ze direct hele hoge ogen gooiden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Douglas & Bosco kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Douglas & Bosco wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Douglas & Bosco wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Douglas & Bosco online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Douglas & Bosco kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Douglas & Bosco boeken

Ben jij benieuwd hoe je Douglas & Bosco kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Douglas & Bosco boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Douglas & Bosco

Douglas & Bosco inhuren

€9.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Douglas & Bosco

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage11 personenFrank Sinatra Tribute€9950,-

Vergelijkbare artiesten

€5.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand