The Boyband Battles boeken

Een feest van herkenning voor jong en oud!
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  On stage: 4 personen
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Boy band repertoire

Wil jij The Boyband Battles boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Boyband Battles. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wie zong er niet mee met de hits van The Backstreet Boys, Take That, N*SYNC, One Direction en Boyzone, en zwijmelde weg bij een poster van de verschillende boybands? Gillende, huilende en flauwvallende fans; typisch de jaren negentig. Boybands namen de wereld over en veroverden de harten van een miljoenenpubliek. Tijdens een optreden van The Boyband Battles komen ze allemaal voorbij!

Biografie The Boyband Battles

Ook de jongere boyband-fans worden niet vergeten. Zo is er ruimte voor hedendaagse boybands als One Direction. Bovendien wordt het publiek mee teruggenomen in de tijd naar hoe het allemaal is begonnen. Met een heuse ‘throwback medley’ nemen de mannen je mee naar de tijd van The Beatles en The Jackson Five.

Boekingen van The Boyband Battles

Zo is het voor iedereen een feest der herkenning, waar je naar hartenlust mee kunt zingen en dansen op de hits van toen en nu, compleet met de bekende strakke danspasjes en choreografieën.

Niet te evenaren show

De kostuums en gepolijste stemmen van deze vier gerenommeerde zangers/entertainers uit de showbizz zorgen voor een niet te evenaren show van wereldklasse! Zing, dans en battle mee met dé boyband tribute: The Boyband Battles!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Boyband Battles kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Boyband Battles wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Boyband Battles wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Boyband Battles online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Boyband Battles kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Boyband Battles boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Boyband Battles kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Boyband Battles boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Boyband Battles

The Boyband Battles inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Boyband Battles

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenInclusief tot 350 personenOn stage: 4 personenBoy band repertoire€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand