The Boy Next Door boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club/House/Dance/Urban

Wil jij The Boy Next Door boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Boy Next Door. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Boy Next Door, beter bekend als Lex van Berkel, is 20 jaar en komt uit Tilburg. Hij draait inmiddels al twee jaar in verschillende bars en clubs zowel in het binnenland als buitenland.The Boy Next Door’s favoriete stijl is afhankelijk van het publiek waar hij voor draait. Hij is ervan overtuigd dat je het beste op het publiek kunt inspelen.

Biografie The Boy Next Door

Zijn doel is om uiteindelijk op UMF Miami te draaien. Winnaar The Boy Next Door: “Ik ben zeer druk bezig met eigen tracks die binnenkort uitkomen. Dancetour zou een mooie opstap zijn deze tracks aan het grotere publiek te laten horen!”

Boekingen van The Boy Next Door

The Boy Next Door neemt je mee op reis langs de nieuwste platen gecombineerd met een hoop klassiekers. The Boy is de beste buurman die je kunt vinden!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Boy Next Door kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Boy Next Door wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Boy Next Door wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Boy Next Door online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Boy Next Door kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Boy Next Door boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Boy Next Door kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Boy Next Door boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Boy Next Door

The Boy Next Door inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Boy Next Door

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub/House/Dance/UrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand