Merco boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Guilty Pleasure DJ
 • Genre
  Mr. Guilty Pleasure himself

Wil jij Merco boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Merco. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Merco

Als er iemand is die Guilty als zijn 2e naam mag dragen, dan is het MERCO wel. Met zijn ongekende energie, guilty pleasures van nu en toen, vlotte mix-skills en ‘ah yeah’ platen kun je er op rekenen dat je na een optreden geen stem meer over hebt.

Guilty Pleasure DJ boeken

Met meer dan 150 shows per jaar door heel Europa en een jarenlange ervaring behoort MERCO tot de top van Nederland als het gaat om Guilty Pleasure DJ’s. Van Chersonissos tot Barcelona, van Gerlos tot Amsterdam: he’s been guilty, everywhere! Zijn muziek wordt wereldwijd gedraaid door vele DJ’s op festivals en in clubs.

Boekingen van Merco

Het kan zomaar zijn dat hij zelf niet staat te draaien, maar jij toch los gaat op zijn remix van Shakira, Pitbull of misschien wel Katy Perry. Maak je klaar om uit je dak te gaan met niemand minder dan MERCO!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Merco kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Merco wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Merco wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Merco online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Merco kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Merco boeken

Ben jij benieuwd hoe je Merco kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Merco boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Merco

Merco inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Merco

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Guilty Pleasure DJin overlegexclusief geluid en techniek1 persoonMr. Guilty Pleasure himselfOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand