Tawny Brothers boeken

Southern Style band
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Southern Rock / Blues / Country

Wil jij Tawny Brothers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tawny Brothers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Gewapend met southern rock, blues, Americana & country halen de Tawny Brothers nostalgische sferen en gerijpte muziek naar het podium! Een Southern Style band met covers van onder andere Eagles, Chris Stapleton, Lynyrd Skynyrd, Eric Clapton, CCR en Nathaniel Rateliff & Willie Nelson.

Biografie Tawny Brothers

Gedreven door Tawny Port en een berg plezier, maken ze sinds mensenheugenis muziek met elkaar. Anno 2018 doen ze dit onder de naam: Tawny Brothers. Kortom een jonge band met een bak ervaring! Life is too short without port!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tawny Brothers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tawny Brothers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tawny Brothers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tawny Brothers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tawny Brothers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tawny Brothers boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tawny Brothers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tawny Brothers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tawny Brothers

Tawny Brothers inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tawny Brothers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenSouthern Rock / Blues / Country€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand