Syb Van Der Ploeg boeken

Bekend van “De Kast”
€3.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  De Kast + Engelstalig Pop

Wil jij Syb Van Der Ploeg boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Syb Van Der Ploeg. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De muzikale loopbaan van deze charismatische zanger begint halverwege de jaren ’80. Syb krijgt landelijke bekendheid als frontman van De Kast, één van de populairste Nederlandstalige bands, medio jaren 90. In de tien jaar van haar bestaan sleepte de groep een dozijn gouden en platina platen in de wacht, evenals enkele TMF-awards en een Edison voor beste live-act.

Biografie Syb Van Der Ploeg

Daarnaast is Syb ook actief als producer en in 2005 ontwikkelt Syb zich tot een musicalster: eerst in de Rockopera Nostradamus van de band Kayak en in 2006 schittert hij naast musical grootheid Henk Poort met zijn eerste grote hoofdrol als Rembrandt in de gelijknamige musical ‘Rembrandt’, de recensies zijn lovend. In 2007 staat Syb voor het eerst in de, mede door hemzelf geproduceerde theatershow, ‘Motel Westcoast’ die in 2013 voor de vierde keer zal lopen. Afgelopen theaterseizoen was dit i.p.v. van Motel Westcoast: ‘The Best of Britain’, een vergelijkbaar concept, maar dan met de meest mooie muziek van Britse bodem. Deze 2 enorme ’theater hits’ zullen om-en-om ieder jaar verschijnen in de Nederlandse theaters.

Boekingen van Syb Van Der Ploeg

Tevens verraste hij in 2008 Nederland met een solo-dubbelalbum waarin alle song in het Nederlands én Fries zijn te beluistere: deze draagt de titel: Heilig Vuur | Hillich Fjoer. In 2009 en 2010 zong hij 2 seizoenen fantastische Queen-hits met het Noord-Nederlandsorkest in de Nederlandse theaters en deed dit in de nazomer van 2012 opnieuw, en dit keer met repertoire van ‘The Beatles’. Met De Kast heeft Syb inmiddels een tweede album uitgebracht. Deze keer hebben de mannen van De Kast voor het eerst in hun carrière een volledig Friestalig album geschreven met de poëtische titel: ‘Dreamflecht yn de tiid’, dat in oktober 2012 is verschenen. ‘Dreamflecht yn de tiid’ is de opvolger van ‘Welkom Thuis’, het album wat uitkwam na hun comeback in 2010.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Syb Van Der Ploeg kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Syb Van Der Ploeg wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Syb Van Der Ploeg wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Syb Van Der Ploeg online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Syb Van Der Ploeg kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Syb Van Der Ploeg boeken

Ben jij benieuwd hoe je Syb Van Der Ploeg kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Syb Van Der Ploeg boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Syb Van Der Ploeg

Syb Van Der Ploeg inhuren

€3.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Syb Van Der Ploeg

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonDe Kast + Engelstalig Pop€3495,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€3.230,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand