Sigs boeken

€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 60 + 1 x 75 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 1000 personen
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Wil jij Sigs boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sigs. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sinds de oprichting eind jaren negentig is het hard gegaan met SIGS! De zevenkoppige band, afkomstig uit het Nederlandse studentencircuit, heeft honderden zalen plat gespeeld, van studentenzalen tot dé grote bühnes, zoals Paradiso, The Nightlife en De Melkweg.

Biografie Sigs

SIGS! tekende medio 2004 een platendeal bij Sony/BMG Music Entertainment. Dat jaar kwam de eerste single uit: ‘Ik Kom Thuis.’ Het werd een top50-hit en een radiohit, dankzij 3FM, Radio 2, Radio 538, RTL FM, Yorin FM, PaPaul (de Leeuw), TMF en ja, zelfs The Box. Meer top50-hits volgde.

Boekingen van Sigs

De band is weer terug met meer show, muziek en energie dan ooit!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sigs kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sigs wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sigs wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sigs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sigs kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sigs boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sigs kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sigs boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sigs

Sigs inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sigs

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband1 x 60 + 1 x 75 minuteninclusief tot 1000 personen7 personenAllround€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.695,-
€2.700,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand