Medicamento boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten!
€2.975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2975,-
 • Duur
  1 of 2 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  10-12 personen
 • Soort
  Openingsact
 • Genre
  Percussie

Wil jij Medicamento boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Medicamento. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De slagwerkgroep Medicamento viert volgend jaar haar 20-jarig bestaan. Daarmee is Medicamento niet meer weg te denken van de Nederlandse en internationale podia. Medicamento is fantastisch inzetbaar als swingende, energieke openings-act of juist als feestelijke finale-act tijdens bedrijfsevenementen en festivals. Maar ook als uw gasten zich moeten verplaatsen begeleiden de percussionisten van Medicamento dit bijzonder feestelijk!

Biografie Medicamento

Ook op productpresentaties heeft Medicamento zich keer op keer bewezen met 100% GROOVE! Medicamento heeft als doel om het publiek spectaculair op te zwepen met dansbare Percussion Grooves zoals Zuid-Amerikaanse ritmes en Braziliaanse klanken. Maar ook sambareggae, hiphop, funk en drum & bass! Geen andere groep is in staat om al deze stijlen bij elkaar te voegen.

Boekingen van Medicamento

De bandleden bespelen slagwerkinstrumenten van zeer uiteenlopend formaat en karakter. In de basisbezetting treft u altijd minimaal tien slagwerkers en – optioneel – een extra danseres.

Tip: bestel tropische bloemenkettingen, sambaballen en Rio-fluitjes voor uw gasten: een feestelijk geheel en een leuk aandenken aan een geslaagd feest! Informeer naar de mogelijkheden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Medicamento kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Medicamento wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Medicamento wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Medicamento online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Medicamento kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Medicamento boeken

Ben jij benieuwd hoe je Medicamento kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Medicamento boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Medicamento

Medicamento inhuren

€2.975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Medicamento

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Openingsact1 of 2 x 20 minutenexclusief10-12 personenPercussie€2975,-

Vergelijkbare artiesten

€2.675,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand