Ballonnen Paashaas boeken

Gage is excl. eventuele reiskosten / Ook te boeken voor 2 x 45 min.
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Animatie
 • Genre
  Pasen

Wil jij Ballonnen Paashaas boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ballonnen Paashaas. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Onze Ballonnen Paashaas is een graag geziene Paashaas op vele paas evenementen.

Biografie Ballonnen Paashaas

De vingervlugge handen van de Paashaas creëren de meest betoverende figuren. U ziet de alleraardigste hondjes, de meest innemende poesjes en gracieuse zwaantjes ontstaan. De kleine bezoekertjes kunnen hun ogen bijna niet geloven.

Boekingen van Ballonnen Paashaas

Vrolijk huppelt deze Paashaas over uw feest of evenement!

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ballonnen Paashaas kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ballonnen Paashaas wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ballonnen Paashaas wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ballonnen Paashaas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ballonnen Paashaas kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ballonnen Paashaas boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ballonnen Paashaas kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ballonnen Paashaas boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ballonnen Paashaas

Ballonnen Paashaas inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ballonnen Paashaas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie4 x 45 minutenn.v.t.1 persoonPasen€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand