Stavros Martina boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Stavros Martina boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Stavros Martina. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Stavros Martina ken je ongetwijfeld van zijn superenergieke remixen. Daarom heeft elke allround dj in Nederland heeft wel een nummer van Stavros Martina in zijn collectie.

Biografie Stavros Martina

Dit herken je dan ook direct in zijn energieke draaistijl, welke er continu voor zorgt dat je wil bewegen. Deze eindeloze mix van guilty pleasures en hedendaagse hitjes in een bubbling jasje worden de dansvloer op geschoten.

Boekingen van Stavros Martina

De rode draad in zijn sets is vrouwvriendelijke muziek. Hieronder verstaan we zomerse billenschud met een hoog meezing gehalte. Door zijn jarenlange ervaring op festivals en in de clubs is deze man een echte alleskunner. Neem eens een kijkje op zijn Soundcloud page en je zal zelfs achter je scherm niet stil kunnen zitten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Stavros Martina kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Stavros Martina wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Stavros Martina wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Stavros Martina online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Stavros Martina kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Stavros Martina boeken

Ben jij benieuwd hoe je Stavros Martina kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Stavros Martina boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Stavros Martina

Stavros Martina inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Stavros Martina

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand