Chimp boeken

Prijscategorie: € 500,- tot € 1.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Urban / Hip-Hop

Wil jij Chimp boeken op jouw party of event? Met zijn unieke vliegensvlugge skills zorgt CHIMP voor een wervelwind aan de beste hits van toen, nu en morgen. CHIMP is het altergo van Chris Breuer (ook bekend als DJ Kriss-One). CHIMP schudt alle funzige hits van toen, nu en morgen allemaal uit zijn mouw.
Met zijn unieke vliegensvlugge skills zorgt hij voor een wervelwind binnen Nederlandse clubs, area’s op festivals en andere smerige dansfeestjes.

Chimp boeken

Als een ongekende klasse act op 4 decks met een bak aan ervaring schopte hij het in 2018 tot een residency bij Rewind Amsterdam en Daisy. Én de leukste spots op grote festivals als We Are Electric, Paaspop, Wish Outdoor, 7th Sunday, Daydream, Matrixx at The Park, Sneekweek, Verknipt en Happy Feelings.

DJ boeken

Hits, hits en nog eens hits! Hits uit de jaren ‘80,’90 en ‘00. Met zijn unieke vliegensvlugge manier van mixen zorgt CHIMP voor een nostalgische reis terug in de tijd. Die tijd dat iedereen nog de flippo’s uit de chipszakken kon halen, je mega cool was met je Sony walkman en je jezelf tot in de eeuwigheid kon irriteren als je een level van Super Mario Bros 3 niet kon uitspelen. The good old days dus!

Boekingen van Chimp

Met een glimlach van oor tot oor, meer trucs dan Hans Klok en een onverstoorbare passie voor het draaien is hij voor elk feest, festival en club event een must have! CHIMP zorgt ervoor dat je weer verlangt naar je oude Break Outs, dat je weer Skittles jojo’s wilt kopen bij de Jamin of dat je gaat kijken hoe laat de TMF dag top 5 vanavond op de beeldbuis verschijnt. Dus trek je house broek aan, pak die LA Gears uit je schoenenkast en zorg dat je beurs vol met guldens zit want ‘op deze plaatjes kun jij die hele nacht wel dansen’!

Direct Chimp boeken? Klik hier voor boekingen van Chimp

Chimp boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Chimp

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand