Soulm3n boeken

Spetterende disco/soul en R&B show
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Disco / Soul / 90's

Wil jij Soulm3n boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Soulm3n. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Soulm3n staat garant voor een energieke soulshow vol dance classics, funky house en groovy hits. Michael Jackson (& The Jackson 5), Stevie Wonder, The Four Tops, Marvin Gaye en The Temptations. Zomaar een greep uit de vele grote sterren die het beroemde Amerikaanse platenlabel Motown voortbracht.

Biografie Soulm3n

Aan de rijke soultraditie van deze prachtartiesten kunnen we nu de jongens van Soulm3n toevoegen, een toptrio van eigen bodem, bestaande uit drie stoere entertainers van internationale klasse. Met hun sterke vocale capaciteiten, strakke dansmoves en sexy voorkomen, zijn de jongens een lust voor zowel oor als oog en laten zij de harten van alle vrouwen (en menig man) sneller kloppen.

Meerdere mogelijkheden

Het oeuvre van Soulm3n bevat legendarische songs uit meerdere decennia en is daardoor zeer geschikt voor een breed publiek binnen elke leeftijdscategorie. Met onder andere Disco, Happy, Soul, Club House, Motown, Caribbean Party, Nineties Best is er altijd wel een reden om Soulm3n te boeken. Ook de bekende hits uit de jaren 90 komen voorbij zoals ‘The Power’ van Snap! en Haddaway’s ‘What Is Love’. Daarnaast kunnen de heren van Soulm3n ook gemakkelijk de hits van Bruno Mars, Robin Thicke, Justin Timberlake en Pharrell Williams coveren. Door de geweldige uitvoering van alle tracks zal je zelfs vergeten van wie het origineel was!

Boekingen van Soulm3n

De groep bestaat standaard uit drie vocalisten. Omdat elk van de groepsleden ook op andere terreinen binnen de showbizz werkzaam is (in bijvoorbeeld musicals), kan de samenstelling van de groep soms variëren. Er zijn in totaal zes Soulm3n zangers, waarvan er drie per optreden acte de présence geven. Soulm3n is niet alleen een genot om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken. Gillende dames (én heren) zijn geen uitzondering bij een optreden van Soulm3n. David, Clayton en Urvin beschikken over geweldige stemmen, de looks en de juiste danspasjes. Door de internationale allure en sterke live performance is Soulm3n een topact die niet kan ontbreken op jouw event, kortom: je kunt Soulm3n met een gerust hart boeken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Soulm3n kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Soulm3n wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Soulm3n wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Soulm3n online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Soulm3n kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Soulm3n boeken

Ben jij benieuwd hoe je Soulm3n kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Soulm3n boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Soulm3n

Soulm3n inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Soulm3n

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 750 personen3 personenPop / Disco / Soul / 90's€2995,-

Vergelijkbare artiesten

€3.195,-
€2.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand