Soulm3n boeken

Spetterende disco/soul en R&B show
€2.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 750 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Disco / Soul / 90's

Soulm3n boeken op jouw feest of evenement? Soulm3n staat garant voor een energieke soulshow vol dance classics, funky house en groovy hits. Michael Jackson (& The Jackson 5), Stevie Wonder, The Four Tops, Marvin Gaye en The Temptations. Zomaar een greep uit de vele grote sterren die het beroemde Amerikaanse platenlabel Motown voortbracht.

Soulm3n boeken

Aan de rijke soultraditie van deze prachtartiesten kunnen we nu de jongens van Soulm3n toevoegen, een toptrio van eigen bodem, bestaande uit drie stoere entertainers van internationale klasse. Met hun sterke vocale capaciteiten, strakke dansmoves en sexy voorkomen, zijn de jongens een lust voor zowel oor als oog en laten zij de harten van alle vrouwen (en menig man) sneller kloppen.

Meerdere mogelijkheden

Het oeuvre van Soulm3n bevat legendarische songs uit meerdere decennia en is daardoor zeer geschikt voor een breed publiek binnen elke leeftijdscategorie. Met onder andere Disco, Happy, Soul, Club House, Motown, Caribbean Party, Nineties Best is er altijd wel een reden om Soulm3n te boeken. Ook de bekende hits uit de jaren 90 komen voorbij zoals ‘The Power’ van Snap! en Haddaway’s ‘What Is Love’. Daarnaast kunnen de heren van Soulm3n ook gemakkelijk de hits van Bruno Mars, Robin Thicke, Justin Timberlake en Pharrell Williams coveren. Door de geweldige uitvoering van alle tracks zal je zelfs vergeten van wie het origineel was!

Boekingen van Soulm3n

De groep bestaat standaard uit drie vocalisten. Omdat elk van de groepsleden ook op andere terreinen binnen de showbizz werkzaam is (in bijvoorbeeld musicals), kan de samenstelling van de groep soms variëren. Er zijn in totaal zes Soulm3n zangers, waarvan er drie per optreden acte de présence geven. Soulm3n is niet alleen een genot om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken. Gillende dames (én heren) zijn geen uitzondering bij een optreden van Soulm3n. David, Clayton en Urvin beschikken over geweldige stemmen, de looks en de juiste danspasjes. Door de internationale allure en sterke live performance is Soulm3n een topact die niet kan ontbreken op jouw event, kortom: je kunt Soulm3n met een gerust hart boeken.

Direct Soulm3n boeken? Klik hier voor boekingen van Soulm3n

Soulm3n boeken

€2.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Soulm3n

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 750 personen3 personenPop / Disco / Soul / 90's€2695,-

Vergelijkbare artiesten

€2.750,-
€2.995,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand