Slagerij Van Kampen boeken

* Muzikale drum-act * Duur: 1 x 25 minuten * Geluid: exclusief geluid en techniek * Bezetting: 5 personen * Genre: Eigen show * Uitgebreidere sets / speeltijden mogelijk

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Slagerij van Kampen is de origineelste band van Nederland: slagwerkgroep . Drums in de hoofdrol zoals je ze nog nooit gehoord of gezien hebt. Akoestische power met harmonieuze arrangementen. Eigenzinnig en swingend, overdonderd en spectaculair.

Slagerij Van Kampen boeken

De kleurrijke composities zijn verzameld op meer dan 10 albums en worden live uitgevoerd door vier slagwerkers en een multi-instrumentalist. In 2008 bestond de groep al 25 jaar. Kunnen drums de basis vormen voor een hele band? Met die vraag starten Mies Wilbrink en Willem van Kruijsdijk 'Slagerij van Kampen': een popgroep die uitsluitend op slagwerkinstrumenten speelt. Hun betrokkenheid met de wereld wordt vertaald in etnisch getinte, originele composities. Dat de drums, het meest universele en misschien wel het oudste instrument op de menselijke stem na, wel degelijk de hoofdrol kunnen spelen wordt telkens weer bewezen. En wie de groepsnaam niet begrijpt moet nodig eens het stof van zijn verzameling Kuifje verhalen blazen. Slagerij van Kampen is in 25 jaar uitgegroeid tot een fenomeen waar Nederland trots op mag zijn. Uitgegroeid tot ‘role-model’ voor vele andere slagwerkgroepen en een van de meest spelende bands met uitverkochte concerten, een Edison en een gouden plaat: een paar hoogtepunten uit de lange rij wapenfeiten. Buiten alle media-hypes om wist Van Kampen toch het grote publiek te bereiken. En de aandacht vast te houden en uit te bouwen. Een opmerkelijk succes voor een band met zo’n eigenzinnige muziek.

Boekingen van Slagerij Van Kampen

Slagerij van Kampen moet je 'live' hebben meegemaakt: horen, zien en vooral ook voelen. De live-albums zijn een getrouwe weergave van wat er tijdens een show over je heen komt: vette muziek met een enorme eigentijdse zeggingskracht, drumpower waar je U tegen zegt. Het enige wat je op de plaat zou kunnen missen zijn de geweldige lichtshow en de visuele aanwezigheid – het spattende zweet – van de spelers. Maar ook de overige cd’s met met hun futuristische benadering van het instrumentarium zijn op hun eigenwijze wijze heel boeiend. Voor iedereen die echt iets origineels in huis wil hebben.

Direct Slagerij Van Kampen huren? Klik hier voor boekingen van Slagerij Van Kampen

Video afspelen

Slagerij Van Kampen boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag