Sjors van der Panne boeken

Ook te boeken als gastsolist tegen meerprijs
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten (met pianist)
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Eigen repertoire / NL Klassiekers

Wil jij Sjors van der Panne boeken voor jouw feest of event? De chansonnier van de Nederlandstalige popmuziek, Sjors van der Panne, is inmiddels een gevestigde naam in de muziekwereld. Dankzij zijn deelname aan The Voice of Holland trekt hij ieder jaar weer volle zalen. In grote concertzalen en theaters. Maar de chansonnier van de popmuziek is ook een graag geziene en gehoorde gast op vele mooie andere evenementen. Zoals op bedrijfsfeesten, gala’s, maar ook als gastvocalist bij grote orkesten en op festivals.

Sjors van der Panne boeken

Sjors van der Panne zingt naast eigen repertoire vooral Nederlandstalige klassiekers. Van Ramses Shaffy, Liesbeth List, Wim Sonneveld, Conny Vandenbos, tot Claudia de Breij, Boudewijn de Groot, Frank Boeijen en Stef Bos. Eerder dit jaar tourde Sjors samen met Tommie Christiaan met de theatershow Mannen Huilen Niet door het hele land.

Nederlandse zanger boeken

Als Pride ambassadeur zong hij deze zomer tijdens de Pride Chantant en stond hij op 7 augustus op de slotavond van de Amsterdam Pride op De Dam. Dit najaar staat er een mooie tour gepland met o.a. Cor Bakker en Gerard Alderliefste. Met het repertoire van zijn geliefde Shaffy en stond hij voor de 16de keer in het Concertgebouw in Amsterdam.

Boekingen van Sjors van der Panne

Sjors scoorde in 2021 een dikke radiohit met het door hem en Janos Koolen geschreven nummer Dan Maken We Het Land’. Onlangs verscheen de EP van ‘Mannen Huilen Niet’. Sjors werkt inmiddels alweer aan zijn vijfde solo album met vooral hertalingen van pareltjes uit de Franstalige chansons en popmuziek van Dalida, Francoise Hardy tot Renaud en Zaz. Sjors is samen met zijn vaste muzikanten Hubert Jan Horrocks en Janos Koolen veelvuldig te zien op TV bij o.a. Tijd voor Max, HLF8 en Koffietijd. Het afgelopen jaar was Sjors te bewonderen in ‘De Slimste Mens’ en nam hij het prachtige duet ‘Hier Is Een Stad Gebouwd’ met Edsilia Rombley op, geschreven door Huub Oosterhuis.

Direct Sjors van der Panne boeken? Klik hier voor boekingen van Sjors van der Panne

Sjors van der Panne boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sjors van der Panne

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act1 x 30 minuten (met pianist)exclusief, alleen monitorset2 personenEigen repertoire / NL Klassiekers€2495,-
Live-act (met pianist en gitarist)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenEigen repertoire / NL Klassiekers€2994,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-
€1.995,-