Sjors van der Panne boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederpop

Wil jij Sjors van der Panne boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sjors van der Panne. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De chansonnier van de Nederlandstalige popmuziek, Sjors van der Panne, is inmiddels een gevestigde naam in de muziekwereld. Dankzij zijn deelname aan The Voice of Holland trekt hij ieder jaar weer volle zalen. In grote concertzalen en theaters. Maar de chansonnier van de popmuziek is ook een graag geziene en gehoorde gast op vele mooie andere evenementen. Zoals op bedrijfsfeesten, gala’s, maar ook als gastvocalist bij grote orkesten en op festivals.

Biografie Sjors van der Panne

Sjors van der Panne zingt naast eigen repertoire vooral Nederlandstalige klassiekers. Van Ramses Shaffy, Liesbeth List, Wim Sonneveld, Conny Vandenbos, tot Claudia de Breij, Boudewijn de Groot, Frank Boeijen en Stef Bos. Eerder dit jaar tourde Sjors samen met Tommie Christiaan met de theatershow Mannen Huilen Niet door het hele land.

Nederlandse zanger boeken

Als Pride ambassadeur zong hij deze zomer tijdens de Pride Chantant en stond hij op 7 augustus op de slotavond van de Amsterdam Pride op De Dam. Dit najaar staat er een mooie tour gepland met o.a. Cor Bakker en Gerard Alderliefste. Met het repertoire van zijn geliefde Shaffy en stond hij voor de 16de keer in het Concertgebouw in Amsterdam.

Boekingen van Sjors van der Panne

Sjors scoorde in 2021 een dikke radiohit met het door hem en Janos Koolen geschreven nummer Dan Maken We Het Land’. Onlangs verscheen de EP van ‘Mannen Huilen Niet’. Sjors werkt inmiddels alweer aan zijn vijfde solo album met vooral hertalingen van pareltjes uit de Franstalige chansons en popmuziek van Dalida, Francoise Hardy tot Renaud en Zaz. Sjors is samen met zijn vaste muzikanten Hubert Jan Horrocks en Janos Koolen veelvuldig te zien op TV bij o.a. Tijd voor Max, HLF8 en Koffietijd. Het afgelopen jaar was Sjors te bewonderen in ‘De Slimste Mens’ en nam hij het prachtige duet ‘Hier Is Een Stad Gebouwd’ met Edsilia Rombley op, geschreven door Huub Oosterhuis.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sjors van der Panne kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sjors van der Panne wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sjors van der Panne wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sjors van der Panne online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sjors van der Panne kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sjors van der Panne boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sjors van der Panne kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sjors van der Panne boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sjors van der Panne

Sjors van der Panne inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sjors van der Panne

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederpop€2495,-
Live-act (met pianist)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenEigen repertoire / NL Klassiekers€2995,-
Live-act (met pianist/gitarist)1 x 30-40 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenEigen repertoire / NL Klassiekers€3495,-
Live bandshow1 x 60 minutenexclusief , betreft inprikgage4-5 personenEigen repertoire / NL Klassiekers€4994,-

Vergelijkbare artiesten

€2.295,-
€2.250,-
€2.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand