Sharon Kips boeken

Bekend van X-Factor 2006-2007
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij Sharon Kips boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sharon Kips. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

10 is een magisch getal voor Sharon Kips, winnares van de eerste editie van X-Factor. Niet alleen was ze een van de 10 finalisten die 10 weken lang in de liveshows mocht laten zien wat ze kon, ze kreeg met het winnen van het programma als het ware het rapportcijfer 10 van het stemmende publiek. Maar dat is nog niet alles. Op haar 10e begon Sharon met zanglessen, en nu, 13 jaar later, plukt ze daar de zoete vruchten van. De titel 10 is dus meer dan symbolisch.

Biografie Sharon Kips

Met haar debuutalbum 10 bedankt Sharon het publiek voor alle steun van de laatste maanden. Dat doet ze met tien songs die een bijzondere betekenis hebben voor Sharon en stuk voor stuk een afspiegeling zijn van de richting die zij, nu en in de toekomst, op wil met haar muziek. De eerste single ”Heartbreak Away” was al een eerste, bijzonder geslaagde kennismaking; het liedje kwam binnen op de eerste plaats van de Nederlandse hitlijsten. Het album is een mix van popliedjes met een gospelachtig gevoel en regelrechte gospelhits. Door haar jarenlange ervaring als solist en koorlid van het koor Gospel Boulevard is Sharon flink be?nvloed door de met soul en R&B doorspekte Amerikaanse gospel, een genre dat grote artiesten als Whitney Houston en Mariah Carey heeft voortgebracht.

Boekingen van Sharon Kips

Met 10 neemt ze een volgende stap in haar muzikale carriére. Een stap waarvan ze altijd heeft gedroomd vanaf het moment dat ze de solist van de New London Chorale zag optreden in het Concertgebouw. Dat wilde zij ook bereiken in haar leven. ”Ik merk dat ik ben waar ik moet zijn, ik zit op mijn plek. Ik heb al die jaren kleine stukjes van die taart mogen proeven. En nu ik een paar grote happen heb gehad, wil ik alleen nog maar meer.’

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sharon Kips kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sharon Kips wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sharon Kips wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sharon Kips online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sharon Kips kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sharon Kips boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sharon Kips kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sharon Kips boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sharon Kips

Sharon Kips inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sharon Kips

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonPop / AllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand