Silvia Swart boeken

Inclusief geluid tot 400 personen: € 895,-
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Silvia Swart boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Silvia Swart. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In 2003 is Silvia als solo-zangeres begonnen. Silvia heeft inmiddels 4 cd albums uitgebracht. De eerste cd heet: “Duizend vragen” en bevat 16 tracks. Het tweede album heet: “Ik vond bij jou het geluk” en bevat tevens 16 tracks.

Biografie Silvia Swart boeken

Het derde album heet: “IK” en bevat maar liefst 20 tracks. Het vierde album getiteld: “Droom van werkelijkheid” is uitgekomen in december 2008 en bevat 14 tracks plus een bonus dvd met daarop 6 dvd clips. In 2007 brachten haar ouders (platenkoning JB Swart) haar eerste Vinyl single uit met de titel: “T’rug naar jou”. Daarna volgden er nog 6 Vinyl singles.

Boekingen van Silvia Swart

Dit jaar kwam Silvia in beeld met haar single “Ik wil m’n waarheid terug”, een vertaling van een hit van Amy MacDonald. Haar repertoire is breed. Ze zingt voornamelijk Nederlands, maar ook b.v. Engels (jaren ’60, ’70, ’80, ’90), Duits, Country, Top 100, Smartlappen en Easy Listening.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Silvia Swart kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Silvia Swart wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Silvia Swart wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Silvia Swart online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Silvia Swart kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Silvia Swart boeken

Ben jij benieuwd hoe je Silvia Swart kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Silvia Swart boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Silvia Swart

Silvia Swart inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Silvia Swart

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNederlandstalig€595,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand