Rene Eshuijs boeken

2 x 30 minuten: € 595,- / 3 x 30: € 695,-
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Internationaal

Wil jij Rene Eshuijs boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rene Eshuijs. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rene Eshuijs is een allround zanger/entertainer die nummers ten gehore brengt van o.a. Jan Smit, Frans Bauer, Tom Jones, Lionel Richie, Elvis, Lee Towers, Neil Diamond, Volumia, Rene Froger, Wolter Kroes, en van Andre Hazes tot Marco Borsato en alles daar tussenin.

Biografie Rene Eshuijs

Mede door zijn grote ervaring, motivatie en vooral enthousiasme heeft hij met zijn optredens door het hele land intens contact met zijn publiek en is succes verzekerd! Wanneer u dan ook een party of een evenement zou organiseren met René Eshuijs, is dit absoluut een heel goede keuze…Dat René zijn allergrootste hobby zingen was, bleek wel uit het feit dat hij zich op zeer jonge leeftijd bezig hield met alles wat maar met muziek te maken had. Op zich ook niet verwonderlijk want René komt uit een muzikale familie. Zo heeft hij 5 jaar een drive-in show gerund is hij 3 jaar de lead zanger van een band geweest maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, hij wou meer.

Boekingen van Rene Eshuijs

Om optimaal gebruik van zijn stem te kunnen maken heeft hij 4 jaar klassiek zangles genoten. Ook heeft hij mee gedaan aan verschillende talentenjachten om ervaring op te doen om voor een breder publiek op te treden. En met succes want zo heeft hij met diversen bekende artiesten het podium gedeeld. Gordon, Gerard Joling, De Havenzangers, Oscar Harris en meerdere.

Nederlandse zanger boeken

Na 12 jaar is hij waar hij wezen wil en heeft van zijn hobby zijn beroep kunnen maken en zit nu in het professionele circuit. Tijdens zijn optreden komen de Evergreens, de Amsterdamse meezingers, Ballads, feestnummers en de echte stampers allemaal aan bod. Kortom een super gezellig feest. Mede door zijn grote ervaring, motivatie en vooral enthousiasme heeft hij tijdens zijn optredens door het hele land intens contact met zijn publiek en is succes verzekerd! Een eigentijdse zanger met gevoel voor entertainment en perfectie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rene Eshuijs kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rene Eshuijs wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rene Eshuijs wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rene Eshuijs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rene Eshuijs kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rene Eshuijs boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rene Eshuijs kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rene Eshuijs boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rene Eshuijs

Rene Eshuijs inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rene Eshuijs

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Internationaal€495,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand