Cassette Band boeken

Alle muziekstijlen mogelijk!
€2.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2795,-
 • Duur
  3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij Cassette Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Cassette Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Cassette Band is een 6 koppige energieke coverband met een zeer breed repertoire waarmee je ieder feest aan de gang krijgt. De band speelt hits van vroeger maar ook zeker de hits van nu.

Biografie Cassette Band

En met de muziek van ‘nu’ bedoelt de band absoluut de hits die ook in de Top 40 staan. Daarmee geeft de band aan om naast een alltime favoriete repertoire zeker ook de actuele hits meepakt.

Vette mashups en medleys

Dit wordt o.a. gespeeld in vette mashups en medleys in een energieke show van muzikanten die wel raad weten met een zaal vol publiek die zin hebben in een feestje. Het motte van de band is dan ook; “Je moet kunnen meezingen en op de muziek kunnen dansen”.

Boekingen van Cassette Band

De bandleden zijn super ervaren podiumbeesten met jarenlange ervaring in andere (cover)bands. Mede door de corona hebben ze mekaar gevonden en maanden keihard gewerkt aan een podium act die staat als een huis. De band is dan ook zeer geschikt voor een spetterende bruiloft, studentenfeest, knallend bedrijfsfeest of dorpsfeest.

Daverende medleys

De Cassette Band neemt je mee in een rollercoaster door alle muzikale tijdperken en genres. Deze 6 podiumbeesten uit Amsterdam laten met hun daverende medleys en soepele hitjes geen enkele tent meer overeind staan. Werkelijk alles komt voorbij: van AC/DC tot Katy Perry, van Disco tot Hip Hop, Hollands en Spaans, deze band heeft alle muziek stijlen in hun vingers. Met de versterkers op 11 worden alle hits van vroeger en nu meedogenloos door de speakers geblazen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Cassette Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Cassette Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Cassette Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Cassette Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Cassette Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Cassette Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Cassette Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Cassette Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Cassette Band

Cassette Band inhuren

€2.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cassette Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround / Party€2795,-
Live bandshow (incl. SFX)3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 500 personen6 personenAllround / Party€3995,-
Live bandshow (incl. SFX)3 x 45, 2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen6 personenAllround / Party€4595,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.550,-
€2.550,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand