Dystinct boeken

Prijscategorie: € 25.000,- tot € 30.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Rapper
 • Genre
  Urban

Wil jij Dystinct boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dystinct. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Iliass Mansouri (1998), beter bekend onder de artiestennaam Dystinct, groeide in Antwerpen op in een muzikaal gezin. Zijn vader was zanger en als kind vergezelde Dystinct hem vaak naar zijn optredens. Zijn passie voor muziek groeide, maar de zanger worstelde om vrijuit over zijn ambities te praten, omdat zijn ouders het niet eens waren met deze carriere keuze.

Biografie Dystinct

Dystincts vooruitstrevende persoonlijkheid zorgde er toch voor dat hij op 14-jarige leeftijd zijn muzikale talenten professioneel verder ging ontwikkelen. Dit harde werken werd al snel beloond. Zijn debuutsingle “No Ring Ring” heeft meer dan 3 miljoen views op Youtube en meer dan 4 miljoen streams op Spotify.

Boekingen van Dystinct

Zijn geluid is het best te omschrijven als urban met latino en Arabische fusion-elementen. Hij werkte eerder samen met Chawki, Franglish , F1rstman, Dj Leska , Zefanio, Souf, Scridge, Oualid en Medi Meyz.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dystinct kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dystinct wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dystinct wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dystinct online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dystinct kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dystinct boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dystinct kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dystinct boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dystinct

Dystinct inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dystinct

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rapper1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand