Sem van Dijk boeken

Zoon van Wendy van Dijk & Xander de Buisonjé
€850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €850,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij zanger Sem van Dijk boeken voor een optreden op jouw party of event? Sem van Dijk brengt een unieke stijl en flair met zich mee die zich onderscheidt van andere artiesten. Dat is he natuurlijk met de paplepel ingebracht, als zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Met een aanwezigheid op sociale media heeft hij zijn fans opgebouwd en blijft hij hen betrekken bij zijn reis. Zijn iconische kledingstijl en opvallende persoonlijkheid zijn zeker iets om naar uit te kijken.

Sem van Dijk boeken

Met Sem van Dijk’s talenten en aanwezigheid in de industrie, is hij op weg om een ​​sterke aanwezigheid te worden in de muziekindustrie. Zijn unieke stem en songwriting-vaardigheden, samen met zijn opvallende persoonlijkheid, maken hem een artiest om in de gaten te houden.

Nederlandse zanger boeken

Bovendien is Sem van Dijk een inspiratiebron voor jongeren die zich richten op een carrière in de muziek. Hij laat zien dat er een pad is naar succes als je hard werkt en volhardt voor wat je wilt bereiken.

Boekingen van Sem van Dijk

Dat Sem ambitieus is, is een ding wat zeker is. Nu wil hij met zijn talent aan de rest van de wereld laten zien dat hij zelfstandig op eigen benen kan staan. De afgelopen tijd heeft Sem keihard gewerkt aan nieuwe muziek en geëxperimenteerd met nieuwe genres. Van liefdesliedjes tot wat harder rapnummers.

Direct Sem van Dijk boeken? Klik hier voor boekingen van Sem van Dijk

Sem van Dijk boeken

€850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sem van Dijk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€850,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand