Sem van Dijk boeken

Zoon van Wendy van Dijk & Xander de Buisonjé
€850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €850,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Sem van Dijk boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sem van Dijk. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sem van Dijk brengt een unieke stijl en flair met zich mee die zich onderscheidt van andere artiesten. Dat is he natuurlijk met de paplepel ingebracht, als zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé. Met een aanwezigheid op sociale media heeft hij zijn fans opgebouwd en blijft hij hen betrekken bij zijn reis. Zijn iconische kledingstijl en opvallende persoonlijkheid zijn zeker iets om naar uit te kijken.

Biografie Sem van Dijk

Met Sem van Dijk’s talenten en aanwezigheid in de industrie, is hij op weg om een ​​sterke aanwezigheid te worden in de muziekindustrie. Zijn unieke stem en songwriting-vaardigheden, samen met zijn opvallende persoonlijkheid, maken hem een artiest om in de gaten te houden.

Inspiratiebron voor jongeren

Bovendien is Sem van Dijk een inspiratiebron voor jongeren die zich richten op een carrière in de muziek. Hij laat zien dat er een pad is naar succes als je hard werkt en volhardt voor wat je wilt bereiken.

Boekingen van Sem van Dijk

Dat Sem ambitieus is, is een ding wat zeker is. Nu wil hij met zijn talent aan de rest van de wereld laten zien dat hij zelfstandig op eigen benen kan staan. De afgelopen tijd heeft Sem keihard gewerkt aan nieuwe muziek en geëxperimenteerd met nieuwe genres. Van liefdesliedjes tot wat harder rapnummers.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sem van Dijk kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sem van Dijk wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sem van Dijk wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sem van Dijk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sem van Dijk kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sem van Dijk boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sem van Dijk kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sem van Dijk boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sem van Dijk

Sem van Dijk inhuren

€850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sem van Dijk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€850,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand