Scooter boeken

Topact uit de Europese 90’s dancescéne!
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  op aanvraag
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 3 personen
 • Soort
  Live show
 • Genre
  Rave / Happy hardcore / Hardhouse

Scooter, de dance-band die al meer dan 7 jaar op het hoogste niveau van de Europese Dance scene opereert. Wie kent de groep met de opvallend geblondeerde voorman niet? Vanaf 1995 scoorden zij diverse dancehits, zoals 'Hyper Hyper', 'Move your Ass', 'Friends', 'Endless Summer' en 'Back to the UK'.

Scooter boeken

De sleutel van dit jarenlange succes is de energie en de creativiteit die van het podium afspat. Meer dan 20 singles en 9 albums zijn hier inmiddels het bewijs van. De sound van Scooter heeft zich door de jaren heen ontwikkeld. In het begin, het rave-tijdperk van de nineties, was het allemaal wat sneller met veel acidinvloeden. Tegenwoordig is het wat meer richting de Duitse hardhouse.

Boekingen van Scooter

In 2002 hebben zij in Nederland nog een grote hit gescoord met het nummer 'Nessaja'. Een ruige maar toch vrolijke plaat die in heel Europa de top van de hitlijsten haalde. De vernelde stem in het refrein doet menigeen herinneringen krijgen aan het happy rave tijdperk. In 2003 gaat het succes gewoon door met de Earth & Fire-cover (de band van Idols-jurylid Jerney Kaagman) “Weekend”, het wordt in Nederland een grote hit. Scooter; een constante succesfactor in de Dance scene!

Direct Scooter boeken ? Klik hier voor boekingen van Scooter

Scooter boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Scooter

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live showop aanvraagExclusief en techniekOn stage: 3 personenRave / Happy hardcore / HardhouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand