Schminkstand Pasen boeken

Gage is exclusief eventuele reiskosten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie
 • Genre
  Pasen

Wil jij Schminkstand Pasen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Schminkstand Pasen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De schminkstand voor Pasen is een populaire attractie, waar door kinderen graag gebruik van wordt gemaakt. Deze attractie is een echte topper voor ieder evenement rondom de Pasen.

Biografie Schminkstand Pasen

Kinderen kunnen plaatsnemen op de krukken van de schminkstand en de professionele schmink Paashazen zullen de kinderen omtoveren in iets moois.

Boekingen van Schminkstand Pasen

Tijdens Pasen kunnen de kinderen natuurlijk ook kiezen uit een paashaas, of paasei. De schminkstand wordt helemaal aangekleed in paas stijl.

Gegevens Paas Schminkstand

 • Afmetingen Schminkstand : 4 x 2½ x 2 mtr (bxhxd)
 • 2 Personen begeleiding gekleed als Paashazen
 • Inclusief alle materialen

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Schminkstand Pasen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Schminkstand Pasen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Schminkstand Pasen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Schminkstand Pasen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Schminkstand Pasen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Schminkstand Pasen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Schminkstand Pasen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Schminkstand Pasen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Schminkstand Pasen

Schminkstand Pasen inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Schminkstand Pasen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie4 uurn.v.t.2 personenPasenOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand