Paasland boeken

Gage is excl. eventuele reiskosten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Animatie
 • Genre
  Pasen

Wil jij Paasland boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Paasland. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een compleet Paasland met Paashazen en diverse attracties voor Pasen in uw winkelcentrum of op uw Paas evenement? Dan is ons Paasland echt iets voor u!

Biografie Paasland

De Paashazen komen graag naar u toe.

Paasland 1 bestaat uit de volgende attracties:

 • Paashazen mutsen maken.
 • Eieren beschilderen.
 • Eierdopjes versieren.
 • Ballonnenmoduleer paashaas.

Boekingen van Paasland

Totale begeleiding door 3 paashazen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Paasland kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Paasland wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Paasland wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Paasland online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Paasland kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Paasland boeken

Ben jij benieuwd hoe je Paasland kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Paasland boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Paasland

Paasland inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Paasland

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie4 uurn.v.t.3 personenPasenOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand