Schluchtenkracher boeken

Richtgage: tussen € 1.500,- en € 2.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 75 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler/Feestband
 • Genre
  Duits / Party Musik

Wil jij Schluchtenkracher boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Schluchtenkracher. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Schluchtenkracher is een enthousiaste driemansformatie, welke zich toegespitst heeft op Duitse Schlagers en Volksstümliche hits. “Fetzige Volksmusik mit Pepp” luidt hun motto, en dat is niet voor niks…

Biografie Schluchtenkracher

Deze drie geoutileerde en enthousiaste muzikanten zetten in een mum van tijd de hele zaal op de kop. Naast gitaar en keyboard gebruikt de band de echte Steirische harmonica om nét dat echte Oktoberfest gevoel over te kunnen brengen.

Boekingen van Schluchtenkracher

Het repertoire van deze Duitse feestband bevat louter bekende hits; Duitse schlagers, Goldies uit de ZDF hitparade, Tirolse Volksmusik en uptempo Zillertaler meezingers! Eén ding is zeker: Het wordt Stimmung op elk Oktoberfest met de Schluchtenkracher!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Schluchtenkracher kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Schluchtenkracher wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Schluchtenkracher wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Schluchtenkracher online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Schluchtenkracher kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Schluchtenkracher boeken

Ben jij benieuwd hoe je Schluchtenkracher kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Schluchtenkracher boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Schluchtenkracher

Schluchtenkracher inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Schluchtenkracher

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler/Feestband2 x 75 minutenin overleg3 personenDuits / Party MusikOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand