Freibier boeken

Richtgage: boven € 4.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Schlager/Tiroler/Feestband
 • Genre
  Duits / Alpenrock

Wil jij Freibier boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Freibier. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De zes muzikale ‘brouwmeesters’ en hun bierkoningin van de formative Freibier veranderen met hun charmes elke feestzaal tot een kokende party ohne ende! Freibier is er voor alle leeftijden, met hun uitgekiend feestrepertoire knallen zij elke hit over de buhne! Alleen de allerbeste ingredienten zorgen voor de grondslag van de typische “Freibier Party Qualität”.

Biografie Freibier

De rockigste Alpenrock uit de Bergen, de nieuwste hits rechtstreeks uit de Apres-ski bar, de knallers uit Mallorca, natuurlijk gebrouwde traditionele Duitse hits van weleer zorgen voor de juiste Freibier mix. Legendarische hits uit de jaren ’70 en ’80 komen in een rap tempo aan u voorbij. Tap samen met Freibier een vat vol ‘party, stimming und gute laune’.

Boekingen van Freibier

Freibier….. en de avond is weer gered!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Freibier kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Freibier wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Freibier wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Freibier online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Freibier kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Freibier boeken

Ben jij benieuwd hoe je Freibier kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Freibier boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Freibier

Freibier inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Freibier

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Schlager/Tiroler/Feestband3 x 60 minutenop aanvraag7 personenDuits / AlpenrockOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand