Savanna boeken

€1.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1475,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Kids

Ze is jong, maar heeft een behoorlijke staat van dienst! Savanna nam op jonge leeftijd al deel aan “In De Wereld Van K3”, het Junior Eurovisie Songfestival (2005, 2006 en 2007), “So You Wanna Be A Popstar”, “Holland’s Got Talent en de 3FM “Birdy Contest”.

Savanna boeken

Haar Engelstalige singles “Boomerang”, “I Love 2”, “Emotional Insanity” en “Kiss Me Know” zorgde voor wereldwijde aandacht rondom Savanna. De single “I Love 2” werd een grote nr. 1 hit in de Nederlandse “Kids Top 20” en een iTunes hit in Estland. Met “Kiss Me Know” scoorde Savanna een iTunes hit in Hongarije.

Boekingen van Savanna

In de zomers van 2014 en 2015 ging Savanna een samenwerking aan met de “Disney Channel Zomer Tour” en maakte ze als Disney artiest deel uit van dit groots opgezette concerttour door de Benelux landen met ruim 150.000 toeschouwers. Savanna werkt samen met grote Billboard en Grammy Award songwriters en producers (o.a. Katy Perry, Demi Lovato, Miley Cyrus, etc.). Inmiddels zijn wereldwijd ook top Billboard DJ’s zeer gecharmeerd geraakt van de stem en charisma van Savanna en zien zij in de nabije toekomst graag een samenwerking met haar zoals zij die al eerder hadden met o.a. Selena Gomez en Ariane Grande.

Direct Savanna huren? Klik hier voor boekingen van Savanna

Savanna boeken

€1.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Savanna

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonKids€1475,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.400,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand