Savanna boeken

€1.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1475,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Kids

Wil jij Savanna boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Savanna. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ze is jong, maar heeft een behoorlijke staat van dienst! Savanna nam op jonge leeftijd al deel aan “In De Wereld Van K3”, het Junior Eurovisie Songfestival (2005, 2006 en 2007), “So You Wanna Be A Popstar”, “Holland’s Got Talent en de 3FM “Birdy Contest”.

Biografie Savanna boeken

Haar Engelstalige singles “Boomerang”, “I Love 2”, “Emotional Insanity” en “Kiss Me Know” zorgde voor wereldwijde aandacht rondom Savanna. De single “I Love 2” werd een grote nr. 1 hit in de Nederlandse “Kids Top 20” en een iTunes hit in Estland. Met “Kiss Me Know” scoorde Savanna een iTunes hit in Hongarije.

Boekingen van Savanna

In de zomers van 2014 en 2015 ging Savanna een samenwerking aan met de “Disney Channel Zomer Tour” en maakte ze als Disney artiest deel uit van dit groots opgezette concerttour door de Benelux landen met ruim 150.000 toeschouwers. Savanna werkt samen met grote Billboard en Grammy Award songwriters en producers (o.a. Katy Perry, Demi Lovato, Miley Cyrus, etc.). Inmiddels zijn wereldwijd ook top Billboard DJ’s zeer gecharmeerd geraakt van de stem en charisma van Savanna en zien zij in de nabije toekomst graag een samenwerking met haar zoals zij die al eerder hadden met o.a. Selena Gomez en Ariane Grande.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Savanna kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Savanna wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Savanna wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Savanna online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Savanna kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Savanna boeken

Ben jij benieuwd hoe je Savanna kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Savanna boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Savanna

Savanna inhuren

€1.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Savanna

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonKids€1475,-

Vergelijkbare artiesten

€1.395,-
€1.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand