Hooked On Red boeken

Geluid tot 1500 personen: € 2950,-
€2.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2950,-
 • Duur
  2 x 60 + 1 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Coverband
 • Genre
  Allround

Wekelijks trekt het Hooked On Red-spektakel door het land om van elk feest of evenement een waanzinnig succes te maken. Hooked On Red beschikt over een bijzonder breed repertoire. Als een kameleon past Hooked On Red zich moeiteloos aan en geeft daarmee het optreden de kleur zoals u en het publiek die het liefst ziet.

Hooked On Red boeken

De grootste hits van de afgelopen dertig jaar worden afgewisseld met de leukste nummers van nu. Deze uitgekiende mix van diverse muziekstijlen resulteert gegarandeerd in een groot feest voor iedereen. De originele en zeer smaakvolle repertoirekeuze wordt bovendien voorzien van spectaculaire overgangen en muzikale wendingen. Hierdoor blijft iedereen tot de laatste noot geboeidBij Hooked On Red is elke avond anders. Elke noot is echt gespeeld, verzoeknummers worden niet geschuwd en daarmee is een concert van Hooked On Red muziek, zoals muziek bedoeld is: spontaan, uit het hart, dampend van het zweet maar bovenal live!Hooked On Red wordt ondersteund door een zeer professionele crew. De ervaren technici zorgen voor bijzonder prettig geluid op maat en een verbluffende lichtshow die zijn weerga niet kent.

Boekingen van Hooked On Red

Al deze elementen – gecombineerd met humor, constante interactie met het publiek en het streven naar muzikale perfectie – zorgen ervoor dat het publiek elke avond meer dan tevreden naar huis gaat. Dat is de klasse van Hooked On Red!

Direct Hooked On Red huren? Klik hier voor boekingen van Hooked On Red

Hooked On Red boeken

€2.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hooked On Red

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Coverband2 x 60 + 1 x 45 minuteninclusief tot 600 personen6 personenAllround€2950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.895,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand