Sash boeken

Bekend van o.a. ‘Ecuador’
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Pop / Dance

Wil jij Sash boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sash. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zeker, in het popuniversum is alles mogelijk… …maar dat iemand uit Nettetal bij Mönchengladbach aan een wereldcarrière begint is een beetje ongelofelijk, maar waar! Het feit dat een jongen uit de Niederrhein popmelodieën produceert die wereldwijd erkend worden via clubs en hitlijsten is één van de grote succesverhalen van de Duitse popmuziek.

Biografie Sash

Al meer dan drie decennia lang verovert de Duitse producer SASH! nu de dansvloeren over de hele wereld met zijn unieke sound. Met een indrukwekkende carrière van 28 jaar en meer dan 26 miljoen verkochte singles blijft SASH! een prominent figuur in de muziekindustrie.

DJ boeken

In de jaren ’90 stonden zijn kenmerkende hits ‘Encore Une Fois‘, ‘Ecuador’, ’Stay’, ‘Adelante’ en ‘Mysterious’ hoog in de hitlijsten over de hele wereld. Onlangs lanceerde SASH! zijn nieuwste single ‘Rock My Body’, een samenwerking met R3HAB & Inna, welke maar liefst 17 weken lang in de Nederlandse Top 40 stond.

Boekingen van Sash

Zijn succes beperkt zich niet tot Europa; in de Verenigde Staten heeft hij meerdere nummer 1-hits behaald in de Hot 100 Billboard Dance Charts. Ook in Nieuw-Zeeland, Rusland, Australië, Zuid-Afrika en Japan is SASH! geen onbekende in de hitlijsten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sash kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sash wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sash wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sash online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sash kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sash boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sash kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sash boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sash

Sash inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sash

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonPop / DanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand