Sam Kramer (Bono U2 imitator) boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  U2 Tribute

Wil jij Sam Kramer (Bono U2 imitator) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sam Kramer (Bono U2 imitator). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nadat hij in 2023 de ZiggoDome haalde met zijn band U2two tijdens het programma The Tribute – Battle of the Bands, kent iedereen hem: Sam Kramer…de Nederlandse Bono of “Klono” zoals jurylid Spike (Di-rect) hem complimenteus doopte. Want wil je een kloon van Bono zien en horen?

Biografie Sam Kramer

Dan is Sam Kramer toch echt de enige in de wereld die aan je verwachting gaat voldoen. Je hoort U2 en ziet Bono zoals iedereen hem kent! Sam maakt één groot entertainmentspektakel van je feest en laat zich niet weerhouden om al klauterend over barkrukken en tafels een serenade aan je partner, collega of directeur te brengen. Hij zingt LIVE alle bekende hits van U2 waaronder Beautiful Day, Sunday Bloody Sunday, With or Without You en One en maakt zo van ieder feest een onvergetelijke ervaring.

Bono imitator boeken

Sam Kramer laat in deze act van 30 minuten zien dat U2 op ieder feest populair is. Van privé feest tot carnaval en van bedrijfsevenement tot huwelijksceremonie: overal is Bono een graag geziene gast en de muziek van U2 zet echt iedereen in lichterlaaie!

Energieke live act

In deze opzwepende en energieke live-act overlaadt hij iedere toeschouwer in een paar seconden met een enorme dosis energie en verbazing. Je ziet opeens je partner, medestudent of collega ontwaken en vol overgave meezingen met de meest bekende hits van U2. Het volgende moment ontdek je dat je zelf op het podium staat en danst met Bono himself.

Boekingen van Sam Kramer

Laat je verrassen door de meest bekende hits van U2 die door Sam als Bono sound-alike en look-alike live worden gezongen. Met orkestbanden die ingespeeld zijn door zijn eigen band U2two hoor je amper verschil met het echte U2. Ben je enthousiast geworden en wil je Sam als Bono boeken? Neem dan nu contact op en reserveer deze top imitator.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sam Kramer (Bono U2 imitator) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sam Kramer (Bono U2 imitator) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sam Kramer (Bono U2 imitator) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sam Kramer (Bono U2 imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sam Kramer (Bono U2 imitator) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sam Kramer (Bono U2 imitator) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sam Kramer (Bono U2 imitator) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sam Kramer (Bono U2 imitator) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sam Kramer (Bono U2 imitator)

Sam Kramer (Bono U2 imitator) inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sam Kramer (Bono U2 imitator)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonU2 Tribute€1995,-
Tape +live (inclusief The Edge)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenU2 Tribute€2495,-
Bono Classic (+vleugel-cello-viool)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage4 personenU2 Tribute€3995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.945,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand