Neil Diamond Tribute boeken

Gage is exclusief (eventuele) reiskosten
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act OF akoestische gitaaract
 • Genre
  Neil Diamond Tribute

Wil jij Neil Diamond Tribute boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Neil Diamond Tribute. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Nederlandse Neil Diamond ( Marcel) is vanaf zijn 18e jaar geïnspireerd door Neil Diamond en weet dat gevoel in zijn stem en performance te leggen met zijn warme stem en de juiste uitstraling. Marcel neemt u terug naar de glorietijd van Neil Diamond in de jaren ’70. Hij neemt u mee in de emotie van nummers “Sweet Caroline”, “Girl, You’ll Be A Woman Soon”, “Solitary Man”, “I Am…I Said”, “Cracklin’ Rosie”… en vele anderen.

Biografie Neil Diamond Tribute

Marcel weet als geen andere een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil waarderen, maar ook mensen die weinig van Neil Diamond kennen zullen aangenaam verrast zijn door de songs die Marcel ten gehore brengt. Ook zoekt hij interactie met het publiek. Marcel treedt op in de stijl zoals we Neil Diamond kennen, met zijn prachtige overhemden uit de 70’s en zijn flinke haardos.

Boekingen van Neil Diamond Tribute

Keer terug in de tijd naar de jaren ’70 met Marcel en laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende songs. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en/ of met een orkestband.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Neil Diamond Tribute kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Neil Diamond Tribute wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Neil Diamond Tribute wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Neil Diamond Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Neil Diamond Tribute kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Neil Diamond Tribute boeken

Ben jij benieuwd hoe je Neil Diamond Tribute kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Neil Diamond Tribute boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Neil Diamond Tribute

Neil Diamond Tribute inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Neil Diamond Tribute

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act OF akoestische gitaaract1 x 30 minutenexclusief1 persoonNeil Diamond Tribute€795,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand