Dutch Diana Ross boeken

€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Playback-act van live show
 • Genre
  Diana Ross Tribute

Wil jij Dutch Diana Ross boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dutch Diana Ross. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“Dutch Diana Ross is entertainment van de bovenste plank”. “Deze kloon van Diana Ross”. “Geen verschil tussen Dutch Diana Ross en de echte Miss Ross”. Aldus de bekende week- en dagbladen, die de waardering voor deze artiest niet onder stoelen of banken steken.

Biografie Dutch Diana Ross

Als één van de prijswinnende finalisten in Robert ten Brink’s “De Travestie Show” heeft Dutch Diana Ross zo’n enorme indruk achtergelaten, dat er direct sprake was van een nieuwe ster in de Showbizz. Dit succesvolle optreden resulteerde in bekendheid dat, behalve in Nederland, ook ver over de grenzen strijkt.

Look-a-like artiesten boeken

Zo verscheen zij in verschillende TV-programma’s als Karin Bloemen, Trexx, Peter Jan Ren Late Night, Vita Vesta (België) en Nachtsuite. Wie denken ze wel niet dat ze zijn, Catherine en de Duitse Staatsloterij Show. Dutch Diana Ross heeft bij concerten van bekende Nederlanders als Marco Borsato, Gordon, Trijntje Oosterhuis en de Vengaboys het voorprogramma verzorgd. Het bewijs dat Dutch Diana Ross meer is dan een imitatie werd in juli 1997 wederom bewezen, toen zij tijdens een ontmoeting met de wereldster zelf, werd overladen met complimenten.

Boekingen van Dutch Diana Ross

Dutch Diana Ross live on stage staat voor een wervelende show, waarin haar grootste hits met veel stijl en allure worden uitgevoerd. De spectaculaire kostuums, die in een snel tempo de revue passeren, zorgen voor de nodige glitter en glamour. Hiermee wordt de fantastische stage personality nogmaals benadrukt. Tevens is zij een graag geziene gast op de internationale fanclubdagen, waar zelfs de meest doorgewinterde fans deze imitatie nauwelijks kunnen geloven. Verder heeft zij door het grote succes met een groot aantal wereldsterren mogen werken, zoals The Three Degrees, Gloria Gaynor, The Supremes, London Beat, The Gibson Brothers, The Temptations, Gwen Dicky en Jocelyn Brown. Dutch Diana Ross is veel meer dan een imitatie… Entertainment van de bovenste plank!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dutch Diana Ross kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dutch Diana Ross wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dutch Diana Ross wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dutch Diana Ross online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dutch Diana Ross kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dutch Diana Ross boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dutch Diana Ross kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dutch Diana Ross boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dutch Diana Ross

Dutch Diana Ross inhuren

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dutch Diana Ross

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Playback-act van live show1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonDiana Ross Tribute€1595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand