Dutch Diana Ross boeken

€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Playback-act van live show
 • Genre
  Diana Ross Tribute

Wil jij Dutch Diana Ross boeken voor een optreden op jouw party of event? “Dutch Diana Ross is entertainment van de bovenste plank”. “Deze kloon van Diana Ross”. “Geen verschil tussen Dutch Diana Ross en de echte Miss Ross”. Aldus de bekende week- en dagbladen, die de waardering voor deze artiest niet onder stoelen of banken steken.

Dutch Diana Ross boeken

Als één van de prijswinnende finalisten in Robert ten Brink’s “De Travestie Show” heeft Dutch Diana Ross zo’n enorme indruk achtergelaten, dat er direct sprake was van een nieuwe ster in de Showbizz. Dit succesvolle optreden resulteerde in bekendheid dat, behalve in Nederland, ook ver over de grenzen strijkt.

Look-a-like artiesten boeken

Zo verscheen zij in verschillende TV-programma’s als Karin Bloemen, Trexx, Peter Jan Ren Late Night, Vita Vesta (België) en Nachtsuite. Wie denken ze wel niet dat ze zijn, Catherine en de Duitse Staatsloterij Show. Dutch Diana Ross heeft bij concerten van bekende Nederlanders als Marco Borsato, Gordon, Trijntje Oosterhuis en de Vengaboys het voorprogramma verzorgd. Het bewijs dat Dutch Diana Ross meer is dan een imitatie werd in juli 1997 wederom bewezen, toen zij tijdens een ontmoeting met de wereldster zelf, werd overladen met complimenten.

Boekingen van Dutch Diana Ross

Dutch Diana Ross live on stage staat voor een wervelende show, waarin haar grootste hits met veel stijl en allure worden uitgevoerd. De spectaculaire kostuums, die in een snel tempo de revue passeren, zorgen voor de nodige glitter en glamour. Hiermee wordt de fantastische stage personality nogmaals benadrukt. Tevens is zij een graag geziene gast op de internationale fanclubdagen, waar zelfs de meest doorgewinterde fans deze imitatie nauwelijks kunnen geloven. Verder heeft zij door het grote succes met een groot aantal wereldsterren mogen werken, zoals The Three Degrees, Gloria Gaynor, The Supremes, London Beat, The Gibson Brothers, The Temptations, Gwen Dicky en Jocelyn Brown. Dutch Diana Ross is veel meer dan een imitatie… Entertainment van de bovenste plank!

Direct Dutch Diana Ross huren? Klik hier voor boekingen van Dutch Diana Ross

Dutch Diana Ross boeken

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dutch Diana Ross

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Playback-act van live show1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonDiana Ross Tribute€1595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand