Sabine (Helene Fischer Tribute) boeken

€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Helene Fischer Tribute / Duitstalig

Wil jij Sabine (Helene Fischer Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sabine (Helene Fischer Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Is het boeken van de originele Helene Fischer je ietwat té prijzig, ervaar dan met Helene Fischer Sabine een unieke muzikale show waarbij je je bij een live optreden van Helene Fischer waant!

Sabine boeken

Haar stem heeft volgens kenners een grote gelijkenis met Helene Fischer, waarbij zij 100% live de béste nummers van Helene Fischer ten gehore brengt waaronder Achterbahn en natuurlijk Atemlos. Daarnaast zorgen ook haar presentatie en outfit voor een bijzondere ‘aha’ erlebnis!

Look-a-like artiest boeken

Voor de Duitse feestgangers die wat minder thuis zijn in het Helene Fischer repertoire geen zorgen; ook voor hén creëert Helene Ficher by Sabine een feest der herkenning. Met aanvullende hits van o.a. Andrea Berg en Marianne Rosenberg zorgt zij voor een onvergetelijke ervaring!

Boekingen van Sabine

Helene Fischer by Sabine komt met een eigen inprikset inclusief professionele geluidsman.

Direct Sabine inhuren? Klik hier voor boekingen van Sabine

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sabine (Helene Fischer Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sabine (Helene Fischer Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sabine (Helene Fischer Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sabine (Helene Fischer Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sabine (Helene Fischer Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sabine (Helene Fischer Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sabine (Helene Fischer Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sabine (Helene Fischer Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sabine (Helene Fischer Tribute)

Sabine (Helene Fischer Tribute) boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sabine (Helene Fischer Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonHelene Fischer Tribute / Duitstalig€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand