Ruud Appelhof boeken

€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Muzikale tiroler-act
 • Genre
  Instrumentaal

Wil jij Ruud Appelhof boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ruud Appelhof. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ruud Appelhof is geboren in 1985 en begon met Harmonika spelen in 1995. In 2004 was Ruud lid van het duo Dreiländerblitz.

Biografie Ruud Appelhof

In juni 2005 behaalde Ruud tijdens de Wereldkampioenschappen Harmonika in Saalfelden in Oostenrijk een verdienstelijke 11e plaats. De beste klassering die tot nu toe door een Nederlander is behaald. Ruud Appelhof is gespecialiseerd in snelle polka’s, fetsige Boarischer en rustige melodieën waarbij je gewoon mee moet doen. Het repertoire van de solo optredens van Ruud bestaat vooral uit bekende nummers op de accordeon van Schürzenjager tot Slavko Avsenik.

Boekingen van Ruud Appelhof

Maar ook bekende nummers met zang van Marc Pircher of van de Grubertaler. Ruud speel het allemaal!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ruud Appelhof kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ruud Appelhof wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ruud Appelhof wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ruud Appelhof online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ruud Appelhof kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ruud Appelhof boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ruud Appelhof kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ruud Appelhof boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ruud Appelhof

Ruud Appelhof inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ruud Appelhof

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Muzikale tiroler-act1 x 45 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonInstrumentaal€750,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand