Papa Lauda boeken

Energieke en opzwepende act!
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Aprés-Ski / Feest

Wil jij Papa Lauda boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Papa Lauda. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Papa Lauda. Andersom denkt Papa Lauda ook maar een één ding: après-ski! Met Papa Lauda après-skien we het hele jaar door! Van januari tot oktober en van oktober tot december.. Van bierfeesten in de plaatselijke kroeg tot Megapark op de grootste festivals. Spring mee in die feestgondel en laat je omverblazen door een lawine van Tiroler hits, schnaps en worstenbroodjes. Een groot feest, of ja; après-ski party! Ben jij klaar om die bierlaarzen achterover te gooien na een heerlijke dag op de latten?

Biografie Papa Lauda

Al vanaf jonge leeftijd gaat het positief bergafwaarts met de man die wij kennen als Papa Lauda. Hij skiet vanaf zijn achtste, stond als klein mannetje al links vooraan in de après-skibar en heeft vervolgend de dansvloer ingeruild voor de DJ booth om iedereen gek te maken met zijn feestelijke muziekcreaties, Hoempa moves en slechte grappen. Gas erop!

Oktoberfeest artiest boeken

Met eigen hits, zoals Après Ski Op Mijn Manier en Hallo, maar ook ouderwetse kneuters, zoals Mama Lauda (nee, niet moeders van), weet Papa Lauda een show neer te zetten die elk festival, evenement en kroeg in vuur en vlam blaast. Hoe koud het ook mag zijn.. 110% knallen, van voor naar achter en van links naar rechts. Hiermee is een hoog mee-schreeuwgehalte en een goede dosis gezelligheid absoluut gegarandeerd! In de afgelopen periode heeft Papa Lauda onder andere al staan beuken op de winterse podia van Dutchweek op de Oostenrijkste pistes, Alpes les Deux en Winterpark. Ook in de zomer staat deze man te zweten in zijn skipak en heb je met hem kunnen proosten op bijvoorbeeld Lakedance, Decibel en Total Loss Festival.

Boekingen van Papa Lauda

Papa Lauda zet iedere feesttent, kroeg, cantus, festival, terras of kantine op zijn kop. Schaamteloos maar lekker, fout en vooral heel erg gezellig! Hossen, beuken, polonaise en meeschreeuwen, het gebeurt allemaal tijdens een show van Papa LaudaVan januari tot oktober en van oktober tot december.. Maakt kein flaus aus! Fiësta del tirol in de Lage Landen. Tot snel, Hatsjikidee!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Papa Lauda kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Papa Lauda wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Papa Lauda wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Papa Lauda online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Papa Lauda kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Papa Lauda boeken

Ben jij benieuwd hoe je Papa Lauda kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Papa Lauda boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Papa Lauda

Papa Lauda inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Papa Lauda

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonAprés-Ski / Feest€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand