The Eagles Legacy boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90-120 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  The Eagles Tribute

Wil jij The Eagles Legacy boeken voor jouw feest of evenement? The Eagles Legacy is de nieuwe naam van de vroegere band ‘New Gig In Town’. De band brengt een ode aan de The Eagles. Ze hebben in hun korte bestaan al ‘The Battle of the Coverbands’ in Utrecht gewonnen. Daarnaast liet lead-zanger en Don Henley sound-a-like Gerben Visser onlangs nog van zich horen op het Nationaal Songfestival.

The Eagles Legacy boeken

Omdat alle leden van The Eagles Legacy zeer getalenteerde muzikanten zijn die een passie delen voor lekkere gitaarlicks, zwoele geluiden en warme close-harmony vocalen, zou je zweren, dat wanneer je je ogen sluit, je bij de originele Eagles aanwezig bent.

Respectvolle en authentieke tribute

Six men on a mission! Dat is The Eagles Legacy, dé Nederlandse Eagles tribute. De passie van 6 muzikanten voor de muziek van de Eagles komt tot uiting in een twee uur durende show waarin alle hits van deze Amerikaanse supergroep voorbij komen. The Eagles Legacy brengt de muziek van de Eagles zo respectvol en authentiek mogelijk. Sluit je ogen en beleef de Eagles weer zoals het ooit bedoeld was!

Boekingen van The Eagles Legacy

Wie kent ze niet? Hits als : Desperado, New Kid In Town, Life In The Fast Lane en natuurlijk Hotel California, blijven de laatste jaren hoog in de top-2000 lijsten terugkomen. The Eagles Legacy bestaat uit muzikanten die hun sporen op muzikaal gebied ruimschoots hebben verdiend. Met deze rijke ervaring zijn zij in staat om de muziek van de Eagles qua instrumentatie en zang zeer dicht te benaderen.

Muziek van de Eastcoast

The Eagles Legacy brengt je terug in de sfeer van de jaren 70 en 80, toen de Eagles hun grootse successen vierden. Wereldhits als Hotel California en New Kid In Town komen voorbij. Een ervaring om naar te luisteren en te kijken. Laat je meevoeren naar de tijd waarin de muziek van de Eastcoast grote klassiekers voortbracht. Als Eagles liefhebber mag je dit niet missen!

Direct The Eagles Legacy boeken? Klik hier voor boekingen van The Eagles Legacy

The Eagles Legacy boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Eagles Legacy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90-120 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenThe Eagles TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand