Abba CZ Revival boeken

Inprikset of licht/geluid door NL geluidsbedrijf mogelijk
€4.100,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4100,-
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline!
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Tribute-band
 • Genre
  Abba Tribute

Wil jij Abba CZ Revival boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Abba CZ Revival. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Tsjechië staat al enige tijd bekend om z’n meer dan uitstekende tributebands. Wie kent bijvoorbeeld niet The Beatles Revival uit Praag? De vroegere drummer van deze band, Pavel Fisar, is onlangs gestart met het ABBACZ tribute project. Deze tributeband heeft inmiddels bewezen kwalitatief gelijkwaardig te zijn.

Biografie Abba CZ Revival

De muziek van Abba is tijdloos en geliefd bij een wereldwijd publiek. ABBACZ zal iedereen met hun weergaloze vertolking van het Abba repertoire weten terug te voeren naar een onsterfelijke deel van de popgeschiedenis. Daarbij wil AbbaCZ absoluut een topshow neerzetten! De band streeft naar een perfecte productie van alle onderdelen zoals geluid, arrangementen en presentatie. En natuurlijk wordt er een 100% live-uitvoering gegarandeerd, zonder hulpmiddelen of playbacks.

Boekingen van Abba CZ Revival

AbbaCZ hecht er aan dat alles op exact dezelfde wijze wordt gespeeld, gezongen en gebracht. AbbaCZ is Abba zoals iedereen zich de band herinnert: een band met een uitbundige sound en glorieuze hits die op wervelende wijze worden neergezet.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Abba CZ Revival kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Abba CZ Revival wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Abba CZ Revival wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Abba CZ Revival online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Abba CZ Revival kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Abba CZ Revival boeken

Ben jij benieuwd hoe je Abba CZ Revival kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Abba CZ Revival boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Abba CZ Revival

Abba CZ Revival inhuren

€4.100,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Abba CZ Revival

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tribute-band2 x 45 minutenexclusief, enkel backline!8 personenAbba Tribute€4100,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand