Rondje Doe Maar (Doe Maar Tribute Band) boeken

Vanafgage, exclusief (eventuele) reiskosten
€2.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2295,-
 • Duur
  1 x 75 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Doe Maar Tribute

In geheel eigen stijl en gepast tenue, brengt Rondje Doe Maar de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Deels voor het feest der herkenning en deels omdat de nummers immers ook ooit zo bedoeld zijn. Rondje Doe Maar bestaat uit: Bart Wientjens (leadzang), Matto Kranenburg (bas en zang), Kees van der Zijden (toetsen en zang), Bart Peeters (zang en diverse instrumenten), Sander Verheijen (gitaar) en Danny de Neef (drums en zang).

Rondje Doe Maar boeken

De leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. Kane en De vrienden van Amstel Live band. De missie van Rondje Doe Maar is om zowel fans van toen te bekoren, als om een nieuwe generatie enthousiast te maken voor dit legendarische Hollandse product. Spelplezier is de bindende factor voor de leden van Rondje Doe Maar. Dit enthousiasme slaat snel over op het publiek, wat dan ook uit volle borst meezingt en danst. Rondje Doe Maar is een door Doe Maar officieel geautoriseerde band, die onder het motto “Niet Flauwvallen Maar Meezingen” het volledige repertoire op gelijkwaardige wijze weet neer te zetten.

Boekingen van Rondje Doe Maar

Rondje Doe Maar speelt alle krakers zoals ‘Is dit alles’, ‘Belle Helene’, ’32 jaar’, ‘De bom’ e.v.a. Rondje Doe Maar staat garant voor een avond uitzinnig vermaak! Even weer helemaal terug in de jaren tachtig. In 2018 bestaat Doe Maar 40 Jaar. RONDJE DOE MAAR is een band die werkelijk iedereen, in elke zaal en op elk festival, dorpsfeest, stadsevent of andere gelegenheid de mogelijkheid biedt om dit feest mee te vieren.

Direct Rondje Doe Maar huren? Klik hier voor boekingen van Rondje Doe Maar

Rondje Doe Maar (Doe Maar Tribute Band) boeken

€2.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rondje Doe Maar (Doe Maar Tribute Band)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 75 minutenexclusief, enkel backline6 personenDoe Maar Tribute€2295,-

Vergelijkbare artiesten

€2.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand