Rondje Doe Maar boeken

Vanafgage, exclusief (eventuele) reiskosten
€2.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2295,-
 • Duur
  1 x 75 minuten
 • Geluid
  exclusief, enkel backline
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Doe Maar Tribute

Wil jij Rondje Doe Maar boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rondje Doe Maar. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In geheel eigen stijl en gepast tenue, brengt Rondje Doe Maar de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Deels voor het feest der herkenning en deels omdat de nummers immers ook ooit zo bedoeld zijn. Rondje Doe Maar bestaat uit: Bart Wientjens (leadzang), Matto Kranenburg (bas en zang), Kees van der Zijden (toetsen en zang), Bart Peeters (zang en diverse instrumenten), Sander Verheijen (gitaar) en Danny de Neef (drums en zang).

Biografie Rondje Doe Maar

De leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. Kane en De vrienden van Amstel Live band. De missie van Rondje Doe Maar is om zowel fans van toen te bekoren, als om een nieuwe generatie enthousiast te maken voor dit legendarische Hollandse product. Spelplezier is de bindende factor voor de leden van Rondje Doe Maar. Dit enthousiasme slaat snel over op het publiek, wat dan ook uit volle borst meezingt en danst. Rondje Doe Maar is een door Doe Maar officieel geautoriseerde band, die onder het motto “Niet Flauwvallen Maar Meezingen” het volledige repertoire op gelijkwaardige wijze weet neer te zetten.

Boekingen van Rondje Doe Maar

Rondje Doe Maar speelt alle krakers zoals ‘Is dit alles’, ‘Belle Helene’, ’32 jaar’, ‘De bom’ e.v.a. Rondje Doe Maar staat garant voor een avond uitzinnig vermaak! Even weer helemaal terug in de jaren tachtig. In 2018 bestaat Doe Maar 40 Jaar. RONDJE DOE MAAR is een band die werkelijk iedereen, in elke zaal en op elk festival, dorpsfeest, stadsevent of andere gelegenheid de mogelijkheid biedt om dit feest mee te vieren.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rondje Doe Maar kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rondje Doe Maar wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rondje Doe Maar wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rondje Doe Maar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rondje Doe Maar kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rondje Doe Maar boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rondje Doe Maar kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rondje Doe Maar boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rondje Doe Maar

Rondje Doe Maar inhuren

€2.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rondje Doe Maar

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband1 x 75 minutenexclusief, enkel backline6 personenDoe Maar Tribute€2295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand