Roland Verstappen boeken

Bekend van o.a. “Helemaal Niets”
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Roland Verstappen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Roland Verstappen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

“Helemaal niets”, “Zij is een wonder” zijn twee hits waarmee Roland Verstappen naam maakte in de Nederlandse hitlijsten. Zijn rouwe stemgeluid, landelijke uitstraling en muziek die niet bestaat uit 13 in een dozijn, maken hem tot een unieke zanger/artiest. Na 1997 bleef het landelijk wat stiller rondom Roland.

Biografie Roland Verstappen

Dit was niet dat hij stopte met muziek, maar hij werkte aan diverse andere projecten. Het bloed kruipt toch waar het niet kruipen kan en Roland is nu alweer een tijdje bezig met zijn comeback. Roland heeft 5 albums uitgebracht.

Boekingen van Roland Verstappen

Aan het einde van de maand mei 2019 komt zijn nieuwe langverwachte album uit. In April kwam er contact tussen Roland en John van Leeuwen van Foxtrot Music. Na een goed gesprek tussen Roland Verstappen, Kees Haak en John van Leeuwen werd er besloten om eensamenwerking aan te gaan, wat moet gaan resulteren in het uitbrengen van diverse singles en een nieuw album.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Roland Verstappen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Roland Verstappen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Roland Verstappen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Roland Verstappen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Roland Verstappen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Roland Verstappen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Roland Verstappen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Roland Verstappen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Roland Verstappen

Roland Verstappen inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Roland Verstappen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€695,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand