Roel Thomas boeken

€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  4 x 45 minuten in 5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  One man band
 • Genre
  Allround

Wil jij Roel Thomas boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Roel Thomas. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In de sfeer van: The Platters, Engelbert Humperdinck, Tom Jones, Frank Sinatra maar ook moderne zangers zoals Michael Bublè. Luister naar de geluidsfragmenten en bepaal zelf. Roel Thomas kunt u boeken voor 2 sets van 45 minuten maar ook avondvullend.

Biografie Roel Thomas

Soul, Disco en Gitaarrock is waar deze allround entertainer in uitblinkt. Nummers van The Direstraits, Gary Moore, Bon Jovi zijn hem op het lijf geschreven.

One man band met veel ervaring

Op dit moment maakt hij furore met zijn act op vele locaties in Nederland, België en Duitsland. Roel is inzetbaar op feesten, partijen en evenementen. Een breed repertoire is een belangrijk ingrediënt voor een fantastische muzikale ervaring. Roel combineert kwaliteit met klasse.

Boekingen van Roel Thomas

Deze combinatie maakt hem overal inzetbaar. Vooral op het gebied van entertainmentmuziek voelt hij zich erg thuis. Een prettig geschoolde stem in combinatie met uitstekend gitaarspel zorgen ervoor dat het algemene muzikale niveau zeer hoog is. Roel beschikt over een breed allround repertoire geschikt voor presentaties.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Roel Thomas kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Roel Thomas wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Roel Thomas wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Roel Thomas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Roel Thomas kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Roel Thomas boeken

Ben jij benieuwd hoe je Roel Thomas kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Roel Thomas boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Roel Thomas

Roel Thomas inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Roel Thomas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
One man band4 x 45 minuten in 5 uurinclusief tot 150 personen1 persoonAllround€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand