Roel Thomas boeken

€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  4 x 45 minuten in 5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  One man band
 • Genre
  Allround

Wil jij Roel Thomas boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? In de sfeer van: The Platters, Engelbert Humperdinck, Tom Jones, Frank Sinatra maar ook moderne zangers zoals Michael Bublè. Luister naar de geluidsfragmenten en bepaal zelf. Roel Thomas kunt u boeken voor 2 sets van 45 minuten maar ook avondvullend.

Roel Thomas boeken

Soul, Disco en Gitaarrock is waar deze allround entertainer in uitblinkt. Nummers van The Direstraits, Gary Moore, Bon Jovi zijn hem op het lijf geschreven.

One man band met veel ervaring

Op dit moment maakt hij furore met zijn act op vele locaties in Nederland, België en Duitsland. Roel is inzetbaar op feesten, partijen en evenementen. Een breed repertoire is een belangrijk ingrediënt voor een fantastische muzikale ervaring. Roel combineert kwaliteit met klasse.

Boekingen van Roel Thomas

Deze combinatie maakt hem overal inzetbaar. Vooral op het gebied van entertainmentmuziek voelt hij zich erg thuis. Een prettig geschoolde stem in combinatie met uitstekend gitaarspel zorgen ervoor dat het algemene muzikale niveau zeer hoog is. Roel beschikt over een breed allround repertoire geschikt voor presentaties.

Direct Roel Thomas inhuren? Klik hier voor boekingen van Roel Thomas

Roel Thomas boeken

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Roel Thomas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
One man band4 x 45 minuten in 5 uurinclusief tot 150 personen1 persoonAllround€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€950,-
€1.295,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand