Suitz boeken

“Powerset” van 1 x 60 minuten mogelijk voor bv. feesttent!
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  3 x 45 minuten (binnen 4 uur)
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Akoestisch duo
 • Genre
  Allround

Wil jij Suitz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Suitz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

SUITZ is een akoestisch duo en bestaat uit Daan van Dreumel en Nicky Kepser. Inmiddels hebben de 2 heren, ondanks hun jonge leeftijd, al meer dan 650 optredens op hun naam staan. Van Zweden tot Luxemburg, en van Friesland tot Zeeland.

Biografie Suitz

Daan nam al op zeer jonge leeftijd deel aan X-factor (2013). En schopte het met behulp van zijn coach, Angela Groothuizen, maar liefst tot een 5e plaats. Met 1,8 miljoen kijkers wist hij met het nummer ‘Sexy And I Know It’ heel Nederland te veroveren! Bij Nicky zit de muziek ook al van kleins af aan in het bloed.

Muzikaal duo boeken

Hij leerde zichzelf zingen, piano en gitaar spelen, maar roffelt ook even zo lekker op de cajon, de tamboerijn en ga zo maar door. Vanaf zijn 12e speelde hij in diverse bandjes en is, net als Daan, zeer gedreven om het in de muziek ver te gaan schoppen. Deze 2 ideale schoonzonen zetten met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, gewapend met twee gitaren en een bassdrum iedere tent op z’n kop.

Boekingen van Suitz

En alsof dat nog niet genoeg is, mag het publiek zelf ook een duit in het zakje doen. Want qua repertoire zijn ze nog flexibeler dan een tuinslang. Dus wil je 2 jonge, enthousiaste gozers die strak in het pak jouw gasten entertainen tijdens een dik feest, neem dan meteen contact op met BekendeArtiestBoeken.nl. En laat deze twee heren ook op jouw feest of evenement het dak eraf spelen. Ze zijn geweldig op elkaar ingespeeld, en laten alle muziekgenres aan bod komen. Van ABBA tot Brabant, van Ed Sheeran tot Liever te dik in de kist. En, alsof dat nog niet genoeg is, mag het publiek zelf ook een duit in het zakje doen.

Zo flexibel als een tuinslang

Want qua repertoire zijn ze nog flexibeler dan een tuinslang. Wil je het liever allemaal iets rustiger aan doen? En heb je behoefte aan een akoestisch duo dat rustig laidback op de achtergrond speelt of semi-mobiel? Ook dat kun je gerust aan SUITZ overlaten. Zo zijn ze bijvoorbeeld regelmatig in alle Holland Casino’s van Nederland te zien. Met hun eigen singles ‘Daar ben jij’, ‘Pleinfeest’ en ‘Drink er nog één met me mee’ zijn ze regelmatig te horen op RadioNL.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Suitz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Suitz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Suitz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Suitz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Suitz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Suitz boeken

Ben jij benieuwd hoe je Suitz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Suitz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Suitz

Suitz inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Suitz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch duo3 x 45 minuten (binnen 4 uur)inclusief tot 150 personen2 personenAllround€1295,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand