Suitz boeken

“Powerset” van 1 x 60 minuten mogelijk voor bv. feesttent!
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, incl. mogelijk
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Akoestisch duo
 • Genre
  Allround

Een akoestisch duo, bestaande uit Daan en Nicky, twee jonge super-enthousiaste muzikanten die elkaar hebben leren kennen op de opleiding “Artiest Muziek” in Arnhem. Met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, zetten ze akoestisch (met gitaren, cajon, mondharmonica en fantastische samenzang) iedere tent op de kop!

Suitz boeken

Daan nam al op zeer jonge leeftijd deel aan X-factor (2013) en schopte het met behulp van zijn coach, Angela Groothuizen, maar liefst tot een 5e plaats. Met 1,8 miljoen kijkers wist hij met het nummer ‘Sexy And I Know It’ heel Nederland te veroveren! Bij Nicky zit de muziek ook al van kleins af aan in het bloed. Hij leerde zichzelf zingen, piano en gitaar spelen, maar roffelt ook even zo lekker op de cajon, de tamboerijn en ga zo maar door. Vanaf zijn 12e speelde hij in diverse bandjes en is, net als Daan, zeer gedreven om het in de muziek ver te gaan schoppen.

Boekingen van Suitz

Ze gaan er met z’n tweeën dan ook full speed tegenaan! In het voorjaar van 2016 zal Suitz te zien bij Holland’s Got Talent op RTL4! Het repertoire van Suitz is uitgebreid en verrassend, slingert van Ed Sheeran naar Brabant en van Uptown Funk naar Zij gelooft in mij. En het publiek? Dat springt ondertussen lekker mee tijdens de feestnummers, en zal af en toe even de adem inhouden wanneer Daan en Nicky met een tweestemmige ballad een heerlijk kampvuursfeertje neerzetten. Ze zijn waanzinnig goed op elkaar ingespeeld, zijn interactief met het publiek en het is genieten om deze twee ‘jonge honden’ bezig te zien tijdens de uitoefening van hun grootste passie: MUZIEK! Suitz: Strak in het pak, uit je dak!

Direct Suitz boeken? Klik hier voor boekingen van Suitz

Suitz boeken

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Suitz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch duo3 x 45 minutenexclusief, incl. mogelijk2 personenAllround€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten