Suitz boeken

“Powerset” van 1 x 60 minuten mogelijk voor bv. feesttent!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Akoestisch duo
 • Genre
  Allround

Wil jij een optreden van Suitz boeken voor jouw feest of evenement? SUITZ bestaat uit Daan van Dreumel en Nicky Kepser. Wanneer zij elkaar in 2014 op de opleiding ‘Podiumkunsten Muziek’ leren kennen weten ze het vrijwel meteen: Wij gaan samen een band beginnen! Inmiddels hebben deze heren met z’n tweeën al meer dan 600 optredens met SUITZ op hun naam staan, van Zweden tot Luxemburg, en van Friesland tot Zeeland.

Suitz boeken

Daan nam al op zeer jonge leeftijd deel aan X-factor (2013) en schopte het met behulp van zijn coach, Angela Groothuizen, maar liefst tot een 5e plaats. Met 1,8 miljoen kijkers wist hij met het nummer ‘Sexy And I Know It’ heel Nederland te veroveren! Bij Nicky zit de muziek ook al van kleins af aan in het bloed.

Muzikaal duo boeken

Hij leerde zichzelf zingen, piano en gitaar spelen, maar roffelt ook even zo lekker op de cajon, de tamboerijn en ga zo maar door. Vanaf zijn 12e speelde hij in diverse bandjes en is, net als Daan, zeer gedreven om het in de muziek ver te gaan schoppen.

Boekingen van Suitz

En alsof dat nog niet genoeg is, mag het publiek zelf ook een duit in het zakje doen, want qua repertoire zijn ze nog flexibeler dan een tuinslang. Dus wil je 2 jonge, enthousiaste gozers die strak in het pak jouw gasten entertainen tijdens een dik feest, neem dan meteen contact op met BekendeArtiestBoeken.nl. En laat deze twee heren ook op jouw feest of evenement het dak eraf spelen. Wil je het liever allemaal iets rustiger en heb je behoefte aan een akoestisch duo dat rustig laidback op de achtergrond speelt of semi-mobiel? Ook dat kun je gerust aan SUITZ overlaten. Zo zijn ze bijvoorbeeld in alle Holland Casino’s van Nederland te zien.

Direct Suitz boeken? Klik hier voor boekingen van Suitz

Suitz boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Suitz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Akoestisch duo3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllround€995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand