Henk Bernard boeken

Bekende volkszanger
€2.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Henk Bernard boeken op jouw feest of evenement? Henk Bernard is begonnen op 16 jarige leeftijd met zijn grote passie zingen. Hij koopt Henk soundmixer, waar hij urenlang van kon genieten. Het liefst luisterde hij naar nummers met daarin een verhaal, oftewel het zogenoemde levenslied. Hazes was daarin uiteraard een van zijn favorieten met zijn nummers waar een ieder zich wel in kon vinden, ook Henk natuurlijk. Op feestjes van familieleden en vrienden zong Henk met regelmaat een aantal nummers en wist bij de mensen altijd een gevoelige snaar te raken. Na een aantal jaren op deze tour bezig te zijn geweest, reageerden vele mensen enthousiast en vroegen aan Henk waarom hij niet iets in de muziekwereld ging doen. Stiekem was het een droom voor Henk, maar hij durfde de stap niet te zetten.

Liedjes met een verhaal

Vervolgens ging het allemaal op dezelfde voet verder en zong hij zo nu en dan bij een bekende, puur voor de lol. Na een karaoke avond op de camping in Spanje werd er gevraagd of Henk mee wilde doen aan een Hollandse middag wanneer hij weer thuis was. Met een aantal biertjes op zei Henk ‘ja’ en voor hij het wist was het een en ander al voor hem in gang gezet. Toen kon hij niet meer terug natuurlijk. Vervolgens zette hij de knop om en trok zijn stoute schoenen aan, belde de studio en besloot een single te gaan maken. Henk wist al direct wat hij wilde. Een lied maken met daarin een verhaal dat mensen aanspreekt, en waardoor mensen Henk Bernard zouden willen boeken.

Henk Bernard boeken

In 2007 ging Henk Bernard voor het eerst naar een studio om een eigen nummer op te nemen. Henk bleef trouw aan het zingen van liedjes met een verhaal. De eerste single: Wat is voor mij een dag” is daarvan het bewijs! Daarna volgden de single “Soms” en het eerste cd album “Geniet”. De boekingen van Henk Bernard liepen gigantisch goed.

Boekingen van Henk Bernard

De stem van Henk Bernard wordt gekenmerkt door die echte ‘snik’ waardoor hij bij veel mensen een gevoelige snaar weet te raken. Zijn grootste meezinger ‘Hou Me Nog Een Keer Vast’, een ongekend hoogtepunt van alle optredens is inmiddels gevolgd door vele grote hits als ‘Ik Vraag Je Met Pijn In Mijn Hart’, ‘Jij Mag Alles Van Me Houden’, ’Blijf Vannacht Bij Me’, ‘Mi Amor’, ‘Een Zigeuner Wil Dansen’, ‘Als Een Vogel Zo Vrij’ en ‘Dan Ga Je Maar’. Kortom….een optreden met zoveel hits is maar aan weinig artiesten gegund. Henk maakt van ieder optreden een geweldig feest waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat! Voor boekingen van Henk Bernard ben je hier op het juiste adres!

Direct Henk Bernard boeken? Klik hier voor boekingen van Henk Bernard

Henk Bernard boeken

€2.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Henk Bernard

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 150 personen1 persoonNederlandstalig€2295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.995,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand