Robbie Wiliams Double boeken

Exclusief (eventuele) hotelovernachting + ontbijt
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Imitator act
 • Genre
  Robbie Williams Tribute

Wil jij Robbie Wiliams Double boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Robbie Wiliams Double. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wanneer Mario Nowack het podium opkomt, krijgt het publiek een explosieve voorstelling aangeboden, naar het voorbeeld van de Britse supersterren. Mario Nowack slaagt erin Robbie Williams met al zijn gebaren, gezichtsuitdrukkingen en het uiterlijk zo origineel mogelijk te benaderen. Een speciale rol hierin speelt zijn stem die vrijwel identiek kan worden omschreven als die van Robbie Williams.

Biografie Robbie Williams Double

In de zomer van 2011, won hij de talentenjacht ‘My Name is’ op de Duitse RTL 2, en werd hij door het publiek verkozen als de beste Robbie Williams imitator van Duitsland. Sindsdien maakt hij deel uit van het ensemble van de Stars in Concert in het hotel ESTREL in Berlijn en is hij actief in heel Europa.

Boekingen van Robbie Williams Double

Sluit je ogen en je hoort Robbie Williams. Een muzikaal hoogtepunt op uw evenement.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Robbie Wiliams Double kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Robbie Wiliams Double wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Robbie Wiliams Double wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Robbie Wiliams Double online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Robbie Wiliams Double kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Robbie Wiliams Double boeken

Ben jij benieuwd hoe je Robbie Wiliams Double kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Robbie Wiliams Double boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Robbie Wiliams Double

Robbie Wiliams Double inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Robbie Wiliams Double

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Imitator act1 x 40 minutenexclusief en techniek1 persoonRobbie Williams Tribute€2250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand