Boney M boeken

€5.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5475,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Boney M repertoire

Wil jij Boney M boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Boney M. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Boney M was de meest succesvolle disco act van de jaren 70. Met wereldwijd een verkoop van meer dan 150 miljoen platen met vele hits. Frontman Bobby Farrell overleed op tragische wijze op 29 december 2010 in z’n hotelkamer, na de show die hij die avond had gedaan in St.Petersburg in Rusland.

Biografie Boney M

Bobby te vervangen is een bijna onmogelijke opgave. Maar de ultieme nieuwe frontman die zich nu aandient is de top performer Orlando Louis. Geboren in Parijs met zijn “roots” in Zuid-Amerika. En Bobby kwam uit dezelfde Caribische regio (Aruba). Orlando is een super zanger, danser en entertainer die overal grote indruk maakt!

Artiesten boeken

Deze Boney M formatie wordt verder vervolmaakt met 3 spectaculaire zangeressen. Waarvan er 2 échte Bobby’s Ladies zijn. ANTHEA FERRELL, geboren in Engeland met haar “roots” in Jamaica en Guyana. Maar ook MAUREEN LAURENS, afkomstig uit Curacao. Beide dames werkten het langst met Bobby in de historie van zijn herstart vanaf 1989.. De derde dame is de Amerikaanse topartieste BECKY BELL, die deze Boney M mede tot een super entertainment en party act maakt !

Boekingen van Boney M

Samen zetten ze een super optreden neer op elk evenement waar een “happy” en swingende “groove” gewenst is. Door het enorme hit repertoire van Boney M is dit gerealiseerd. En op een geweldige wijze uitgevoerd wordt door deze 4 super artiesten! De internationale 70’s disco scene herleeft door deze 3 ervaren zangeressen in prachtige originele Boney M outfits. Samen met de sublieme en inspirerende showman Orlando !!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Boney M kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Boney M wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Boney M wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Boney M online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Boney M kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Boney M boeken

Ben jij benieuwd hoe je Boney M kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Boney M boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Boney M

Boney M inhuren

€5.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boney M

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenBoney M repertoire€5475,-

Vergelijkbare artiesten

€7.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand