Boney M boeken

€5.475,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5475,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Boney M repertoire

Wil jij Boney M boeken voor jouw party of event? Boney M was de meest succesvolle disco act van de jaren 70. Met wereldwijd een verkoop van meer dan 150 miljoen platen met vele hits. Frontman Bobby Farrell overleed op tragische wijze op 29 december 2010 in z’n hotelkamer, na de show die hij die avond had gedaan in St.Petersburg in Rusland.

Boney M boeken

Bobby te vervangen is een bijna onmogelijke opgave. Maar de ultieme nieuwe frontman die zich nu aandient is de top performer Orlando Louis. Geboren in Parijs met zijn “roots” in Zuid-Amerika. En Bobby kwam uit dezelfde Caribische regio (Aruba). Orlando is een super zanger, danser en entertainer die overal grote indruk maakt!

Artiesten boeken

Deze Boney M formatie wordt verder vervolmaakt met 3 spectaculaire zangeressen. Waarvan er 2 échte Bobby’s Ladies zijn. ANTHEA FERRELL, geboren in Engeland met haar “roots” in Jamaica en Guyana. Maar ook MAUREEN LAURENS, afkomstig uit Curacao. Beide dames werkten het langst met Bobby in de historie van zijn herstart vanaf 1989.. De derde dame is de Amerikaanse topartieste BECKY BELL, die deze Boney M mede tot een super entertainment en party act maakt !

Boekingen van Boney M

Samen zetten ze een super optreden neer op elk evenement waar een “happy” en swingende “groove” gewenst is. Door het enorme hit repertoire van Boney M is dit gerealiseerd. En op een geweldige wijze uitgevoerd wordt door deze 4 super artiesten! De internationale 70’s disco scene herleeft door deze 3 ervaren zangeressen in prachtige originele Boney M outfits. Samen met de sublieme en inspirerende showman Orlando !!

Direct Boney M inhuren? Klik hier voor boekingen van Boney M

Boney M boeken

€5.475,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Boney M

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenBoney M repertoire€5475,-

Vergelijkbare artiesten

€7.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand