René Karst boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 30 minuten * Geluid: inclusief tot 400 personen * Bezetting: 1 persoon * Genre: Feest / Nederlandstalig * Samen met Stef Ekkel 1 x 60 min. : € 4.290,-

€2.595,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

René Karst beter bekend als de groene bril dragende troubadour is niet meer weg te slaan uit de Nederlandse feesttenten en festivals. Met hitsingles als “Atje Voor De Sfeer”, “Liever Te Dik In De Kist” met Stef Ekkel en “Supergave Tijd” is hij mateloos populair en één van de meest geboekte Nederlandse artiesten van het moment!

René Karst boeken

Een optreden van René Karst is alles behalve standaard. Als geen ander weet René (ook bekend als ‘de man met de groene bril’) zijn repertoire aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem enorm veelzijdig maakt. Uiteraard mogen hits als “Atje Voor De Sfeer”, “Liever Te Dik In De Kist” en “Supergave Tijd” niet ontbreken, maar het kan zo maar gebeuren dat René halverwege de set zijn gitaar pakt voor een paar akoestische meezingers. Het is niet voor niets dat René Karst door collega’s veelal het best bewaarde geheim van het Nederlandse circuit wordt genoemd.

Boekingen van René Karst

Door hits als ” Liever te dik in de Kist” , “Supergave Tijd”, “ Annemarie”, “Tarwesmoothie” “Atje voor de Sfeer!” gaat de carrière van deze sympathieke troubadour als een speer! Naast vele optreden is Rene Karst op dit moment veel op de radio te horen. Ook op tv valt René op. In het voorjaar van 2019 was hij 7 weken lang iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen en Jamai. René kan met zijn gitaar als geen ander inspelen op het publiek en zich volledig aanpassen. René Karst zoekt graag (vanaf een barkruk) de interactie op met zijn publiek. Gepaste gezelligheid!

Direct Rene Karst boeken ? Klik hier voor boekingen van Rene Karst

Video afspelen

René Karst boeken

€2.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€2.995,-
€2.995,-