Ramon Verkoeijen boeken

€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio-DJ
 • Genre
  90's / 00's / 10's

Ramon Verkoeijen werkte in 2004 voor YorinFM en 2005 voor radiozender Caz! Sinds 2006 is hij werkzaam voor BNN/3FM. Daar maakte hij samen met Timur Perlin de weekendochtendshow van 3FM.Rámon Verkoeijen. Inmiddels is hij al jaren het vaste geluid van de weekendmiddag tussen 12 en 15 uur in Open Radio op 3FM. Bekend van Mama Appelsap en Flirt je Stijf om Kwart voor Een.

Ramon Verkoeijen boeken

Sinds september 2013 heeft Rámon ook zijn solo late night show op zaterdagavond van 22 tot 24 uur: ‘Rámon met een streepje op de A.’ Het radioprogramma van 3FM voor de stapavond. De Klusjesmannen (TV) Rámon presenteerde samen met Sander Lantinga ‘De Klusjesmannen’ oftwel ‘Tik ‘m aan Ouwe’ voor het Serious Request (Het Glazen Huis). Ze hielpen op een komische manier bedrijven met klusjes en haalden zo geld op voor een goed doel.

Boekingen van Ramon Verkoeijen

Dit werd zo’n succes dat BNN besloot er een tv programma van te maken. Dat leverde voor Rámon zelfs een nominatie voor de Televizier Talent Award samen met Guus Meeuwis en Jakhals Erik. Verder presenteerde hij op tv voor het Coen Und Sander Fest, en was te gast in verschillende tv programma’s als ‘Doe Maar Normaal’ en ‘Life and Cooking’. Voor het Glazen Huis ging hij in 2012 in zijn eentje op pad.

Direct Ramon Verkoeijen huren? Klik hier voor boekingen van Ramon Verkoeijen

Ramon Verkoeijen boeken

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ramon Verkoeijen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Radio-DJ2 uurexclusief1 persoon90's / 00's / 10's€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand