Rick Romijn boeken

Populaire Radio 538 DJ
€1.700,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1700,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio DJ
 • Genre
  Dance / Top 40

Wil jij Rick Romijn boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rick Romijn. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rick Romijn is geboren op 31 december 1962 en woont in Den Haag. Hij heeft bij veel radiostations gedraaid. Hij begon eind jaren zeventig bij Radio Flamingo, vervolgens Radio Penelope en in 1980 ging hij naar Radio Stad Den Haag onder de naam Ricky Romano. Radio Stad Den Haag was in de jaren tachtig een zeer populair jongerenstation in Den Haag. Vervolgens kwam hij via Free Radio Rotterdam, Stads Radio Rotterdam en Radio Patricia in Amstelveen bij Holland FM. Holland FM werd later overgenomen door Veronica. Het werd eerst HitRadio 1224 en vervolgens HitRadio Veronica, waar Rick de functie Music Director kreeg.

Biogafie Rick Romijn

Voor Veronica maakte hij de volgende radioprogramma’s: Romijnse Tijd, Goud van Oud en Oh wat een nacht. Ook is Rick voice-over geweest van de TV-programma’s SuperElf en Trexx en heeft promo’s ingesproken voor Veronica TV. Op 1 januari 1998 is Rick samen met Edwin en Cobus naar de KRO overgestapt. Rick is hier co-host van Evers Staat Op. Daarnaast was hij twee jaar de stem van ”Radio 3FM, altijd de eerste”. Ook Rick ging op 17 april 2000 mee naar Radio 538, waarmee hij samen met Edwin en Cobus het programma voortzette. Na het vetrek van Cobus is Rick tijdelijk alleen co-host geweest bij Evers Staat Op, maar na enkele maanden kwam Niels van Baarlen er bij en in deze vorm is Evers Staat Op tot op de dag van vandaag te horen.

Boekingen van Rick Romijn

In het najaar van 2012 verdwijnt Niels voor een paar maanden van de radio. Hij is oververmoeid en neemt een paar maanden rust. In het nieuwe jaar keerde hij vervolgens weer terug. Naast zijn werkzaamheden bij 538 heeft Rick nog een eigen bedrijfje, genaam Geen Paniek Audio Produkties. Vanuit dit bedrijf is hij deejay in discotheken (onder andere discotheek ‘De Tempel’ in Den Haag), spreekt hij commercials in voor radio en TV en is hij discotheek consultant.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rick Romijn kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rick Romijn wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rick Romijn wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rick Romijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rick Romijn kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rick Romijn boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rick Romijn kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rick Romijn boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rick Romijn

Rick Romijn inhuren

€1.700,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rick Romijn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio DJ2 uurexclusief geluid en techniek1 persoonDance / Top 40€1700,-

Vergelijkbare artiesten

€2.000,-
€1.950,-
€1.475,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand