Rick Romijn boeken

€1.700,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1700,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio 538 DJ
 • Genre
  Dance / Top 40

Rick Romijn is geboren op 31 december 1962 en woont in Den Haag. Hij heeft bij veel radiostations gedraaid. Hij begon eind jaren zeventig bij Radio Flamingo, vervolgens Radio Penelope en in 1980 ging hij naar Radio Stad Den Haag onder de naam Ricky Romano. Radio Stad Den Haag was in de jaren tachtig een zeer populair jongerenstation in Den Haag. Vervolgens kwam hij via Free Radio Rotterdam, Stads Radio Rotterdam en Radio Patricia in Amstelveen bij Holland FM. Holland FM werd later overgenomen door Veronica. Het werd eerst HitRadio 1224 en vervolgens HitRadio Veronica, waar Rick de functie Music Director kreeg.

Rick Romijn boeken

Voor Veronica maakte hij de volgende radioprogramma's: Romijnse Tijd, Goud van Oud en Oh wat een nacht. Ook is Rick voice-over geweest van de TV-programma's SuperElf en Trexx en heeft promo's ingesproken voor Veronica TV. Op 1 januari 1998 is Rick samen met Edwin en Cobus naar de KRO overgestapt. Rick is hier co-host van Evers Staat Op. Daarnaast was hij twee jaar de stem van ''Radio 3FM, altijd de eerste”. Ook Rick ging op 17 april 2000 mee naar Radio 538, waarmee hij samen met Edwin en Cobus het programma voortzette. Na het vetrek van Cobus is Rick tijdelijk alleen co-host geweest bij Evers Staat Op, maar na enkele maanden kwam Niels van Baarlen er bij en in deze vorm is Evers Staat Op tot op de dag van vandaag te horen.

Boekingen van Rick Romijn

In het najaar van 2012 verdwijnt Niels voor een paar maanden van de radio. Hij is oververmoeid en neemt een paar maanden rust. In het nieuwe jaar keerde hij vervolgens weer terug. Naast zijn werkzaamheden bij 538 heeft Rick nog een eigen bedrijfje, genaam Geen Paniek Audio Produkties. Vanuit dit bedrijf is hij deejay in discotheken (onder andere discotheek 'De Tempel' in Den Haag), spreekt hij commercials in voor radio en TV en is hij discotheek consultant.

Direct Rick Romijn huren? Klik hier voor boekingen van Rick Romijn

Rick Romijn boeken

€1.700,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rick Romijn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio 538 DJ2 uurexclusief1 persoonDance / Top 40€1700,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand