Michiel Veenstra boeken

€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire 3FM DJ
 • Genre
  Dance classics / Top 40

Voordat Michiel bij 3FM aanbelandde was hij achtereenvolgens inwoner van het wonderschone Almelo (waar hij op 6 maart 1976 geboren werd), bezorger van het Almelose dagblad, schoonmaker, student journalistiek, journalist, producer, webmaster, zelfstandig ondernemer (hij startte met twee vrienden internetbedrijf Angry Bytes) en DJ bij Regio FM, Kink FM, 538 en Veronica. Michiels DJ droom begon op zijn vijftiende. Voor die tijd wilde hij liever striptekenaar of Zwarte Piet worden. Zijn eerste radioprogramma maakte Michiel in 1992 op een radiopiraat, en 2 jaar later kreeg hij zijn eigen programma bij Regio FM. Dat begon op nieuwjaarsdag, dus veel weet Michiel er niet meer van, behalve dan dat het zeker smaakte naar meer.

Michiel Veenstra boeken

Via Regio FM en andere lokale omroepen kon Michiel eind 1997 terecht bij Radio 538. Barry Paf – die Michiel had leren kennen bij het Haaksbergse station Hot FM – belde hem om te vragen of hij tijdelijk het weekendprogramma van Rick van Velthuysen wilde produceren. Jawel hoor. Tijdelijk werd bijna drie jaar en in die tijd produceerde Michiel voor onder andere Erik de Zwart, Michael Pilarczyk, Wessel van Diepen, Jeroen Nieuwenhuize en Jeroen van Inkel. Ook werd Michiel webmaster van de Radio 538 site en ging hij ook presenteren: in het weekend de 53N8 en bovendien was Michiel een poos de M in Morning JEM, het ochtendprogramma met ook Jeroen Nieuwenhuize en Erik-Jan Rosendahl.

Boekingen van Michiel Veenstra

Na drie jaar Radio 538 kiest Michiel samen met collega's Ralf Verhoef en Marc Veuger voor een nieuw avontuur: Angry Bytes. Dit multimediabedrijf zou uitgroeien tot een belangrijke speler in Hilversum, met in het portfolio ondermeer werk voor 3FM, de KRO, TROS, NPS, Noordzee FM, Radio 10 Gold en Radio Veronica. Tijdens zijn werk voor Angry Bytes gaat Michiel ook aan de slag bij Kink FM: hij presenteert hier op zondagmiddag respectievelijk Sunday Bloody Sunday en Outlaw Classix. Via Kink FM kwam Michiel aan de bak bij Radio Veronica. Hier presenteerde Michiel elke vroege ochtend Veenstra uit de Veren en op vrijdagavond Veenstravaganza! Daarnaast was hij onderdeel van the crew in Curry & the Crew met Adam Curry en sidekick van Jeroen van Inkel's Rinkeldekinkel.

Direct Michiel Veenstra huren? Klik hier voor boekingen van Michiel Veenstra

Michiel Veenstra boeken

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Michiel Veenstra

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire 3FM DJ2 uurexclusief1 persoonDance classics / Top 40€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand