Michiel Veenstra boeken

€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire 3FM DJ
 • Genre
  Dance classics / Top 40

Wil jij Michiel Veenstra boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Michiel Veenstra. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Voordat Michiel bij 3FM aanbelandde was hij achtereenvolgens inwoner van het wonderschone Almelo (waar hij op 6 maart 1976 geboren werd), bezorger van het Almelose dagblad, schoonmaker, student journalistiek, journalist, producer, webmaster, zelfstandig ondernemer (hij startte met twee vrienden internetbedrijf Angry Bytes) en DJ bij Regio FM, Kink FM, 538 en Veronica. Michiels DJ droom begon op zijn vijftiende. Voor die tijd wilde hij liever striptekenaar of Zwarte Piet worden. Zijn eerste radioprogramma maakte Michiel in 1992 op een radiopiraat, en 2 jaar later kreeg hij zijn eigen programma bij Regio FM. Dat begon op nieuwjaarsdag, dus veel weet Michiel er niet meer van, behalve dan dat het zeker smaakte naar meer.

Biografie Michiel Veenstra

Via Regio FM en andere lokale omroepen kon Michiel eind 1997 terecht bij Radio 538. Barry Paf – die Michiel had leren kennen bij het Haaksbergse station Hot FM – belde hem om te vragen of hij tijdelijk het weekendprogramma van Rick van Velthuysen wilde produceren. Jawel hoor. Tijdelijk werd bijna drie jaar en in die tijd produceerde Michiel voor onder andere Erik de Zwart, Michael Pilarczyk, Wessel van Diepen, Jeroen Nieuwenhuize en Jeroen van Inkel. Ook werd Michiel webmaster van de Radio 538 site en ging hij ook presenteren: in het weekend de 53N8 en bovendien was Michiel een poos de M in Morning JEM, het ochtendprogramma met ook Jeroen Nieuwenhuize en Erik-Jan Rosendahl.

Boekingen van Michiel Veenstra

Na drie jaar Radio 538 kiest Michiel samen met collega’s Ralf Verhoef en Marc Veuger voor een nieuw avontuur: Angry Bytes. Dit multimediabedrijf zou uitgroeien tot een belangrijke speler in Hilversum, met in het portfolio ondermeer werk voor 3FM, de KRO, TROS, NPS, Noordzee FM, Radio 10 Gold en Radio Veronica. Tijdens zijn werk voor Angry Bytes gaat Michiel ook aan de slag bij Kink FM: hij presenteert hier op zondagmiddag respectievelijk Sunday Bloody Sunday en Outlaw Classix. Via Kink FM kwam Michiel aan de bak bij Radio Veronica. Hier presenteerde Michiel elke vroege ochtend Veenstra uit de Veren en op vrijdagavond Veenstravaganza! Daarnaast was hij onderdeel van the crew in Curry & the Crew met Adam Curry en sidekick van Jeroen van Inkel’s Rinkeldekinkel.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Michiel Veenstra kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Michiel Veenstra wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Michiel Veenstra wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Michiel Veenstra online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Michiel Veenstra kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Michiel Veenstra boeken

Ben jij benieuwd hoe je Michiel Veenstra kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Michiel Veenstra boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Michiel Veenstra

Michiel Veenstra inhuren

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Michiel Veenstra

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire 3FM DJ2 uurexclusief geluid en techniek1 persoonDance classics / Top 40€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.750,-
€1.775,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand