Queen Must Go On boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Queen Tribute

Wil jij Queen Must Go On boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Queen Must Go On. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Queen Must Go On heeft één visie: de muziek van Queen naar je toe brengen! Bekend van o.a. de tv-programma’s “We Want More” en het “The Tribute – Battle of the Bands” De nieuwste sensationele Queen tributeband van Nederland: Queen Must Go On.

Queen Must Go On boeken

Ze brengen een ode aan de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’. Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring, en klinkt zoals op de originele albums! Ward Palmen heeft als doel gesteld om de zanglijnen van Freddie precies zo uit te voeren als op de plaat. De Nijmeegse tributeband Queen Must Go On is opgezet door Ward Palmen die als de legendarische Freddie Mercury op het podium staat. Freddie Mercury is altijd een idool voor Ward Palmen geweest. Samen met drummer Erwin Van Welie besloot hij een Queen-tributeband op te richten. Met gitarist Ralph Derksen en bassist Geert Horvers brengen ze de muziek van een van de succesvolste rockbands in de geschiedenis naar je toe.

Gepassioneerd en ervaren

In 2020 bestaat Queen 50 jaar. Het is dus tijd om dit jubileum te vieren. Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten die een ode brengen aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Elk nummer is in detail uitgezocht en wordt gespeeld met perfectie. Er wordt gebruik gemaakt van de originele instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikt(e), om een kloppende sound te krijgen. Gecombineerd met een spetterende lichtshow en podiumpresentatie, is dit iets dat je niet wilt missen.

Boekingen van Queen Must Go On

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Ze brengen je alle bekende nummers, zoals Don’t Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On, maar ook nummers uit de begintijd van de band.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Queen Must Go On kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Queen Must Go On wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Queen Must Go On wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Queen Must Go On online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Queen Must Go On kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Queen Must Go On boeken

Ben jij benieuwd hoe je Queen Must Go On kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Queen Must Go On boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Queen Must Go On

Queen Must Go On inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Queen Must Go On

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowin overlegexclusief, betreft inprikgage4 personenQueen TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand