Queen Must Go On boeken

Bekend van TV SBS6 “The Tribute: Battle of the Bands”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Queen Tribute

Wil jij Queen Must Go On boeken voor een spetterende party of event? Queen Must Go On heeft één visie: de muziek van Queen naar je toe brengen! Bekend van o.a. de tv-programma’s “We Want More” en het “The Tribute – Battle of the Bands” De nieuwste sensationele Queen tributeband van Nederland: Queen Must Go On.

Queen Must Go On boeken

Ze brengen een ode aan de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’. Queen Must Go On brengt je de complete Queen ervaring, en klinkt zoals op de originele albums! Ward Palmen heeft als doel gesteld om de zanglijnen van Freddie precies zo uit te voeren als op de plaat. De Nijmeegse tributeband Queen Must Go On is opgezet door Ward Palmen die als de legendarische Freddie Mercury op het podium staat. Freddie Mercury is altijd een idool voor Ward Palmen geweest. Samen met drummer Erwin Van Welie besloot hij een Queen-tributeband op te richten. Met gitarist Ralph Derksen en bassist Geert Horvers brengen ze de muziek van een van de succesvolste rockbands in de geschiedenis naar je toe.

Gepassioneerd en ervaren

In 2020 bestaat Queen 50 jaar. Het is dus tijd om dit jubileum te vieren. Vier gepassioneerde en ervaren muzikanten die een ode brengen aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. Elk nummer is in detail uitgezocht en wordt gespeeld met perfectie. Er wordt gebruik gemaakt van de originele instrumenten en versterkers zoals Queen die ook gebruikt(e), om een kloppende sound te krijgen. Gecombineerd met een spetterende lichtshow en podiumpresentatie, is dit iets dat je niet wilt missen.

Boekingen van Queen Must Go On

Queen Must Go On neemt je mee terug naar de gouden jaren van rock en pop. Ze brengen je alle bekende nummers, zoals Don’t Stop Me Now, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody en natuurlijk The Show Must Go On, maar ook nummers uit de begintijd van de band.

Direct Queen Must Go On boeken? Klik hier voor boekingen van Queen Must Go On

Queen Must Go On boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Queen Must Go On

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshowin overlegexclusief, betreft inprikgage4 personenQueen TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand