Brucified boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3595,-
 • Duur
  2 x 45-50 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow (ex reiskosten)
 • Genre
  Bruce Springsteen Tribute

Wil jij Brucified boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Brucified. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bruce Springsteen is zonder twijfel een van de meest invloedrijke rocksterren aller tijden. Samen met zijn E Street Band is hij legendarisch geworden. En veroverde hij een vaste plek in vele harten, platenkasten en hitparades.

Biografie Brucified

Geïnspireerd door zijn urenlange live concerten die hij geeft over de gehele wereld, is BRUCIFIED in 2017 begonnen. Ze wilden een tribute geven aan The Boss en zijn befaamde E Street Band. Gevormd door muzikanten uit hun HOMETOWN’s Eindhoven, Valkenswaard en omstreken is BRUCIFIED ontstaan. Deze tributeband brengt niet alleen het geijkte repertoire, maar is daarnaast ook vernieuwend. Ze evenaren de beleving die bij de live concerten van Bruce Springsteen hoort. En brengen de energie en passie over op het publiek.

Alle bekende hits komen voorbij

Alle bekende hits van Springsteen komen dan ook voorbij, in combinatie met leuke weetjes over Springsteen en de E Street Band. Ben je fan van Bruce Springsteen, dan zul je absoluut een heerlijke avond genieten van de muziek van THE BOSS! Brucified is een waar eerbetoon aan Bruce Springsteen en de E Street Band. Met stevige drums, een stuwende bas, gierende gitaren en brullende saxofoon. Maar ook met synthesizergeluid, piano, backing vocals en overtuigende performance van de frontman. 

Boekingen van Brucified

Deze band, inmiddels bekend van SBS6 The Tribute – Battle of the Bands, doet er alles aan om het gevoel en geluid te creëren dat hoort bij de live concerten die Bruce nog steeds geeft. Geniet van een concert van “The Boss”. Uitgevoerd door Brucified, een meer dan waardige act en eerbetoon aan Bruce Springsteen & The E Street Band! In 2022 doen ze mee aan het SBS6 programma “The Tribute: Battle of the Bands”, wat gepresenteerd wordt door Gerard Ekdom.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Brucified kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Brucified wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Brucified wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Brucified online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Brucified kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Brucified boeken

Ben jij benieuwd hoe je Brucified kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Brucified boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Brucified

Brucified inhuren

€3.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brucified

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (ex reiskosten)2 x 45-50 minutenexclusief, betreft inprikgage9 personenBruce Springsteen Tribute€3595,-
Live bandshow (ex reiskosten)2 x 45-50 minuteninclusief tot 300 personen9 personenBruce Springsteen Tribute€5000,-

Vergelijkbare artiesten

€3.745,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand