Brucified boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3595,-
 • Duur
  2 x 45-50 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  9 personen
 • Soort
  Live bandshow (ex reiskosten)
 • Genre
  Bruce Springsteen Tribute

Wil jij Brucified boeken op jouw feest of evenement? Bruce Springsteen is zonder twijfel een van de meest invloedrijke rocksterren aller tijden. Samen met zijn E Street Band is hij legendarisch geworden. En veroverde hij een vaste plek in vele harten, platenkasten en hitparades.

Brucified boeken

Geïnspireerd door zijn urenlange live concerten die hij geeft over de gehele wereld, is BRUCIFIED in 2017 begonnen. Ze wilden een tribute geven aan The Boss en zijn befaamde E Street Band. Gevormd door muzikanten uit hun HOMETOWN’s Eindhoven, Valkenswaard en omstreken is BRUCIFIED ontstaan. Deze tributeband brengt niet alleen het geijkte repertoire, maar is daarnaast ook vernieuwend. Ze evenaren de beleving die bij de live concerten van Bruce Springsteen hoort. En brengen de energie en passie over op het publiek.

Alle bekende hits komen voorbij

Alle bekende hits van Springsteen komen dan ook voorbij, in combinatie met leuke weetjes over Springsteen en de E Street Band. Ben je fan van Bruce Springsteen, dan zul je absoluut een heerlijke avond genieten van de muziek van THE BOSS! Brucified is een waar eerbetoon aan Bruce Springsteen en de E Street Band. Met stevige drums, een stuwende bas, gierende gitaren en brullende saxofoon. Maar ook met synthesizergeluid, piano, backing vocals en overtuigende performance van de frontman. 

Boekingen van Brucified

Deze band, inmiddels bekend van SBS6 The Tribute – Battle of the Bands, doet er alles aan om het gevoel en geluid te creëren dat hoort bij de live concerten die Bruce nog steeds geeft. Geniet van een concert van “The Boss”. Uitgevoerd door Brucified, een meer dan waardige act en eerbetoon aan Bruce Springsteen & The E Street Band! In 2022 doen ze mee aan het SBS6 programma “The Tribute: Battle of the Bands”, wat gepresenteerd wordt door Gerard Ekdom.

Direct Brucified boeken? Klik hier voor boekingen van Brucified

Brucified boeken

€3.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Brucified

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (ex reiskosten)2 x 45-50 minutenexclusief, betreft inprikgage9 personenBruce Springsteen Tribute€3595,-
Live bandshow (ex reiskosten)2 x 45-50 minuteninclusief tot 300 personen9 personenBruce Springsteen Tribute€5000,-

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand